DMP 2009 - Dyskusja ogólna nad regulaminem
Re: DMP 2009 - Dyskusja ogólna nad regulaminem
Niedługo to 2-3dni, tydzień czy może troszkę dłużej? 

Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Shino mamy miesiąc jest czas, chłopakom się nie śpieszy....
pozdro
pozdro
Shino pisze:umm... wedlug regulaminu ligi pelny regulamin mastera powinien byc na miesiac przed masterem
pamietam, ze rok temu byly problemu z miejscem (albo 2 lata temu) wiec chcialbym sie zglosic wczesniej stosunkowo
Rok temu zwiekszali specjalnie limit miejsc. fakt ze jakis regulamin by sie przydal.
Jak Tobie sklad się sypnie to wal do nasMalal pisze:Przeciez nie masz pelnej druzyny noobku

- Shakin' Dudi
- Masakrator
Łódz nie da ciała, chłopaki wszystko dopną na ostatni guzik!
w sumie to moglibyście to już zrobić. Jeden wieczór roboty...

w sumie to moglibyście to już zrobić. Jeden wieczór roboty...
Bez jaj, bardzo lubie tego mastera, ale tereny tam były tragiczne, siegnijcie sobie do mapek z euro tam kilkadziesiąt osób rozkminia je od 4 latJak ktoś był na Mackach Wojny to wie mniej więcej czego się spodziewać

DMP to wyjątkowy turniej i słabe makiety po prostu nie mogą być.
Jezeli wam brakuje terenów to myślę, ze znajdzie się pare klubów, co wam troche dowiezie.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
popieram...Kołata pisze:Akurat te górki na pół stołu były zajebiste!
takie makiety powinny pojawiać się częściej, bo te standardowe wypierdki lasków i górek to śmiech na sali a nie ukształtowanie terenu.

- morgan10005
- Falubaz
I parę pustyń/patelń by się przydało
a ja bym sie chetnie dowiedzial o aspekt wokol turniejowy, czyli:
ile za wejsciowke na turniej?
czy trzeba sie zapisywac i akredytowac na jakichs konwentach?
czy trzeba placic wczesniej czy mozna na turnieju?
jakie sa opcje noclegowe, jakis akademik, hostel?
gdzie to dokladnie bedzie i takie tam inne
co do terenow to uwazam ze skopiowanie byle jakich 5 stolow z np tegorocznego Euro byloby najlepszym rozwiazaniem, tak zeby kazdy rzad byl taki sam, bez jakichs fluffowo klimatycznych pierdzen krajobrazowych
ile za wejsciowke na turniej?
czy trzeba sie zapisywac i akredytowac na jakichs konwentach?
czy trzeba placic wczesniej czy mozna na turnieju?
jakie sa opcje noclegowe, jakis akademik, hostel?
gdzie to dokladnie bedzie i takie tam inne

co do terenow to uwazam ze skopiowanie byle jakich 5 stolow z np tegorocznego Euro byloby najlepszym rozwiazaniem, tak zeby kazdy rzad byl taki sam, bez jakichs fluffowo klimatycznych pierdzen krajobrazowych