Co odpycha mnie w Szlachetnych Elfach...
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Zjebali rydwany.... Przeciez te rydwany wygladaja jakby mialy na wesele jechac a nei na wojne, tylko puszki z tyłu dokleic i Napis "just married" i na wesele w sam raz.
Najbardziej to mi sie podobaja dragoni i magowie z lustri.
I porównując modele High'ów i Dark elfów to te hajów mogą sie schować dalekoooo
Najbardziej to mi sie podobaja dragoni i magowie z lustri.
I porównując modele High'ów i Dark elfów to te hajów mogą sie schować dalekoooo
Dlatego przerabiam rydwany do DE
Wyglądają jak prawdziwe wozy bojowe, a nie jak furmanki
Wyglądają jak prawdziwe wozy bojowe, a nie jak furmanki
Pomysł całkiem niegłupi ale wstawiam tam standardowe elfickie koniki - to jest coś co High Elfom na pewno się udało
W rydwanach najbardziej mnie mierzi, że zabrano im kosy
W rydwanach najbardziej mnie mierzi, że zabrano im kosy
Ja tam wolę stare, szczególnie te od Silver Helmów ale warto jeszcze nad nimi popracować jak choćby na obrazku poniżej:
Swoją drogą z tymi z Athel Loren też można zaszaleć, choć są wyraźnie lżejsze. Na obrazku poniżej rydwan z Saphery - moim zdaniem pasuje
A jak komuś zupełnie nic się nie chce, zawsze może sprawić sobie "stritwagen" i też zada szyku. Zwróćcie uwagę na dyszel i te spojlery z tyłu - laski na to polecą
Swoją drogą z tymi z Athel Loren też można zaszaleć, choć są wyraźnie lżejsze. Na obrazku poniżej rydwan z Saphery - moim zdaniem pasuje
A jak komuś zupełnie nic się nie chce, zawsze może sprawić sobie "stritwagen" i też zada szyku. Zwróćcie uwagę na dyszel i te spojlery z tyłu - laski na to polecą
nie zgodzę sie z wami....te WE szkapy są ohydne...nie jestem jakimś super znawcą w tym temacie ale te konie wyglądają tak cherlawo, że szkoda gadać....te stare to wyglądają przynajmniej jak prawdziwi wojownicy ....i są w tym dosyć osamotnione w armii elfów
Pewnie że z Gamezona - jako początkujący jestem w posiadaniu zlednie dwóch maszynek z Tiranoc: jednej GW i drugiej właśnie z GZ. Każdy, ale to absolutnie każdy kto zobaczy ten rydwan na stole uważa go za zajebisty, po czym obśmiewa model GW
Oprócz tego bolą mnie jeszcze tylko Spearmani - aż żałuję, że kupiłem batalion od kiedy pojawiły się u nas Gamezon'y. Jeśli w 7 edycji ich nie poprawią to kupuje Elf Veteran lancers (czy jakoś tak )
Oprócz tego bolą mnie jeszcze tylko Spearmani - aż żałuję, że kupiłem batalion od kiedy pojawiły się u nas Gamezon'y. Jeśli w 7 edycji ich nie poprawią to kupuje Elf Veteran lancers (czy jakoś tak )
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
-
- Mudżahedin
Mnie zawsze w nich odpycha koszmarny kodeks do 6 edycji Tzn koszmarny pod wzgledem army listu bo z wygladu i opowiadanek jest fajny.
po co dorabiac - ja poprostu wzialem czesc torsu konia od bretki - teraz robi za konia pod championa do DPCeledor11 pisze:Rzeczywiscie te koniki SH sa fajne tylko trzeba im takie wdzianko dorobic jak u brerki
mnie najbardziej denerwuje monotonia w Haj Elfickich koniach, szczegolnie SH - pare wzorow na krzyz i nic wiecej..
no i plastikowi spearmani nie sa jacys swietni - juz chyba wole te staroedycjne klony
mieszając połówki otrzymujemy już cztery, mogłoby być więcej ale są też główki od DP, jest konik Tyriona i generalnie można zaszaleć jeśli się tylko ma trochę wyobraźni i chęci. Koniki HE mnie nie odpychająGuard pisze:Wszystki armie maja tylko 2 wzory...