Ciekawostki odnosnie zasad lizakow
Moderator: Ziemko
Re: Slann w TG i Cupped HotOO
Ehh... Shino... nie chce mi się z Tobą kłócić, ale czasem mam wrażenie, że uczepisz się jednej myśli i nie widzisz, że ona z każdej innej perspektywy jest błędna...
Slann widzi podczas uzywania Cuppeda i koniec glupich dywagacji...
P.S. Przenosze temat do ciekawostek odnosnie zasad lizakow.
P.S. Przenosze temat do ciekawostek odnosnie zasad lizakow.
Dowod: RAI, common sense i wystarczy.
RAW nie jest metoda dochodzenia do prawidlowej interpretacji zasad w warhammerze.
Tak gra pisana jest przez ludzi z kultury common law nie z kontynentalnej napoeonskiej pierdolnietej (jak ja nielubie prawa kontynentalnego ) europy
RAW nie jest metoda dochodzenia do prawidlowej interpretacji zasad w warhammerze.
Tak gra pisana jest przez ludzi z kultury common law nie z kontynentalnej napoeonskiej pierdolnietej (jak ja nielubie prawa kontynentalnego ) europy
Shino pisze:udowodnijZiemko pisze:Slann widzi podczas uzywania Cuppeda i koniec glupich dywagacji...
Slann widzi jako LT w czasie rzucania czarow , miscast jest w czasie rzucania czarow , wiec w tym samym czasie w ktorym slann jest LT. Shino skoncz z szukaniem dziury z w calym ,bo wszyscy Cie znienawidza. Robisz kawal dobrej roboty na LS , ale czasem naprawde za duze wczuwanie sie niczymu dobremu nie wrozy
Przez analogie do Engine of the Gods:
OCZYWISCIE ZE MISCAST JEST MAGICZNY!
To magiczne wyladowanie magicznej energii magicznie spowodowane przez maga przy pomocy magii.
Tak swoja droga bo widze temat na LS:
Terki moga rzucic kamyki w fazie w ktorej wczesniej szarzowaly, poniewaz w remaining moves spelniony jest warunek istnienia oddzialu nad ktorym "wczesniej w tej fazie" przelecialy (o ile przelecialy).
Musi to byc inny oddzial niz szarzowany, bo na oddzialy w h-t-h nie mozna nic zrzucic.
Dokladnie to mowi FAQ do lizi i LS bardzo prosze o nie uscislanie tego w sprzecznosci do FAQ. Starczy juz problemow z hydra i lasem.
OCZYWISCIE ZE MISCAST JEST MAGICZNY!
To magiczne wyladowanie magicznej energii magicznie spowodowane przez maga przy pomocy magii.
Tak swoja droga bo widze temat na LS:
Terki moga rzucic kamyki w fazie w ktorej wczesniej szarzowaly, poniewaz w remaining moves spelniony jest warunek istnienia oddzialu nad ktorym "wczesniej w tej fazie" przelecialy (o ile przelecialy).
Musi to byc inny oddzial niz szarzowany, bo na oddzialy w h-t-h nie mozna nic zrzucic.
Dokladnie to mowi FAQ do lizi i LS bardzo prosze o nie uscislanie tego w sprzecznosci do FAQ. Starczy juz problemow z hydra i lasem.
Popieram, poza tym slan sam też widzi jako LT, bo guardians to jego zasada która mówi ze unosi się na palanquinie i dla tego on widzi jako LT, a nie pisze ze musi być w tG zeby to uzywać.
Slann jest LT tylko w tg , looknij w faq do lizakow.
No tak, myślałem ze mi sie wydawało że gdzies to widziałem
Są bardzo groźną jednostką szturmowa która w walce wręcz spokojnie łamie smoki i to wszystko za 49,99 pkt
Pozatym uzbrojona jest w zestaw granatów szturmowych i defensywnych, jak każdy szanujący się Space Marine!
Odginanie szarz , poswiecanie , to tylko 50 pktow. Poza tym mozliwosc chowania herosow do srodka , ktorzy zyskuja LoS proste...