Mówisz i maszStąd mam pytanie, jakiej one są wielkości?
Ponury Angus & reszta trolli
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ten po lewej wygląda jakby trzymał gitarę
ha ha ha ... swietny pomysl na konwersje ... tylko zmienic lufe na gryf a zbiornik przerobic na wzmacniaczANtY pisze:Ten po lewej wygląda jakby trzymał gitarę
Stary Warlock w nowej odsłonie. Moja pierwsza figurka do trolli. Musiałem go przemalować bo na początku miałem dziwną manie malowania trolli na zielono. Malowany trochę na fali przedturniejowej napinki, ale chyba i tka prezentuje się nieźle.
- GraveDigger
- Chuck Norris
Twoja banda jest ganialna;] Ten tez jest super, masz fajny zielony na lasce, osobiscie troche nie pasuja mi te niebieskie wzorki na czerwonej szmatce, ale tak pozatym to wypas. Zastanawia mnie jedna rzecz, o co chodzi z tym niebieskim na podstawkach?
- Jacek_Azael
- Masakrator
Bardzo podobają mi się malowane przez Ciebie figurki. Naprawdę siła. Pozdrawiam.
Wypaśni, a zielony u Warlocka ma bardzo ładny odcień.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Bardzo przyjemnie ogląda się twoje trolle, zarówno osobno jak i w komplecie
Mocarne chłopaki, razem naprawdę świetnie wyglądają. Jedno mnie tylko zastanawia czemu one maja takie niebieskie maźnięcie na podstawce?
Prezentują się zacnie ... Jedynie czepiałbym się małych kontrastów (patrz np: skóra tych dużych bydlaków )
p.s-Ile przeciętnie trzeba wystawić w tym systemie figsow na taki standard (coś jak 2250 w wfb ?) .Drogo to wychodzi ... ? Zastanawiam się nad systemem w którym dałbym rade pomalować armie czyt. mało fgsów
p.s-Ile przeciętnie trzeba wystawić w tym systemie figsow na taki standard (coś jak 2250 w wfb ?) .Drogo to wychodzi ... ? Zastanawiam się nad systemem w którym dałbym rade pomalować armie czyt. mało fgsów
Mocno zależy od armii i rozpiski, są armie złożone z mniej niż 10 figurek, a inne to 40-50 modeli. Jesli wybrać grę pancerna armią z małą liczbą modeli np. Khador albo Trolle (rozpa na 11 modelach) to koszt armii na 500 punktów zamyka się spokojnie w 500 zł. Armie bardziej liczebne to odpowiednio większy koszt, trzeba pamiętać, że puki co wszystko jest full metal. Niestety ostatnio modele mocno drożeją i niektóre ceny są co najmniej dziwne. Jednak dotyczy to tylko nowości, a poza tym koszt figurek można mocno zredukować kupując za granicą.
Kierujac sie modelami Cryx albo te twoje trole Praktycznie tylko te 2 armie mi sie podobaja
Bizon, przecież pytanie o maźnięcia na podstawkach już padło, odpowiedź również.
ulala ]:-> naprtawde wypasione trolle
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.