![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
WE to free feag dla demonów, zwłaszcza tak złożone WE. Nie kozacz tak z tym czelendżem, bo drużyna będzie miała do Ciebie zal.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
bigpasiak pisze:nie wiem czy sie pytalem ale co robisz z LT?
albo z lizakami?
nie mowiac juz o podanym przez Ciebie imperium z tankiem czy dwoma...
bardzo chętnie, niestety rzadko wyjeżdżam na turnieje na północ Polski:(, ale jak tylko będzie okazja to jak najbardziejbigpasiak pisze: jednak bym z checia zobaczyl jak to dziala... wlasciwie to z checia bym zagral z Toba moimi WE i zobaczyl efekt konfrontacji...
nie mówię że zamiatam ale z pewnością żadnym demonom nie gra się z takimi WE przyjemnie. Biegacze zdają feary prawie zawsze, warhawki zazwyczaj, pamiętaj też że nie szarżuje na pełne 5-6 psów - zazwyczaj minimum 1,5 ustrzele zanim się za nie zabiorę.Kalesoner pisze:Serio nie wierze, że tak zamiatasz te demony. Warchawki i biegacze zawsze zdają feary? Biegacze nie składają się w drugiej turze walki z psami ze swoimi dwurakami? Albo jesteś mega dobry albo grywasz z plewami.
WE to free feag dla demonów, zwłaszcza tak złożone WE. Nie kozacz tak z tym czelendżem, bo drużyna będzie miała do Ciebie zal.Ale proszę bardzo, najlepszy gracz Demonów obecnie to pewnie będzie Thurion.
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza"mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalarymają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.
a) a co, jest jakiś zakaz olewania LT?Dzidzia pisze:Pytanie mam co do dwóch rzeczy:
a) A jak sobie radzisz ze smokami (takiego LT raczej trudno jest po prostu "olać")
b) jak radzisz sobie z TK?
Generalnie myślę że takie DE ze smoczkiem, hydrą i coksami podpakowanymi kotłem, to ciebie po prostu wsysną. Tak samo nie wiem co zrobisz grając z Tk, na dwóch katapach, masie skorpów i swarmiszonów i gwardii z królem? Wg mnie ta rozpa tylko z niektórymi armiami daje radę...
Pozdro
raczej trudno pokazać coś praktycznie na forumrunepriest pisze:troche dużo teorii.
mam pytanie co jak czolg do ciebie strzeli znaczy sie do twoich alterow wiez jest duzy i wogla ma niezłą pukawkena takich cwaniaków
Laik pisze:- nie wiem czy taki altar wytrzyma tancerzy na bok z KB(?) w każdym razie na pewno ich dostanie.
W temacie jest napisane, że to rozpiska na DMP więc nie liczyłbym na to, że Laik będzie parowany na BretonięPiotras pisze:Najpierw przeczytałem kilka komentarzy od końca, potem przeczytałem temat od początku i wiesz co? Fajnie to wygląda na papierku i w teorii, na prawdę z tego co opisujesz to masz duużoo szczęścia. Mało Cię, miękko i nie wiadomo co do czego w sumie. Wole nie wyobrażać sobie bitwy z bretonią. Lord wszystkiego nie zabije.
pozdro