Katapa Khemri

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Katapa Khemri

Post autor: Shakin' Dudi »

Jak wiemy mozna wskrzesic katape jezeli obsluga nadal zyje a katapulta zostala np canonem rozwalona.

Gdy wchodze obsługą z rozwalonej katapulty do drugiej trace tą mozliwosc? Czy moge wyjsc tymi obslugantami ktorzy raz weszli do katapulty aby znowu ją wskrzesic?
czy moge wogole wyjsc tą obsługą ktora nie byla od początku bitwy przy katapulcie?
czy wogóle moge wyjsc z katapy wszystkimi obsługantami?

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Post autor: Szczur6 »

Ja to widzę tak, trzeba by ustalić jak by to wyglądało na potrzeby liczenia punktów pod koniec bitwy.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

to moze inaczej wychodze 1 zalogantem z katapki i wskrzeszam do niego nowa katapulte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kacper
Mudżahedin

Post autor: Kacper »

A potem dowskrzeszasz jej obsługantów... :D

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Tak naprawde chodzilo mi głownie o to czy ta obsluga ktora raz weszla do katapki moze z niej wyjsc i potem zostac wskrzeszona :D NIe wiem czy to nadal tak jakby dwa rozne oddzialy czy tez sie ,,łączą na amen'' ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Moim zdaniem skoro stają się obsługą katapulty, do której doszli, to nie ma zmiłuj - wymazana zostaje ich "historia pracy". Plusem jest to, że jako obsługa swojej nowej maszynki mogą posłużyć do jej wskrzeszenia i sami zostać przez nią wskrzeszeni itp. itd.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

zaloga moze wysjc z maszyny tylko dla tego, zeby wejsc do innej.. czyli jak juz nie masz tej innej to nie ma jak wyjsc z maszyny...

ODPOWIEDZ