Jak wiemy mozna wskrzesic katape jezeli obsluga nadal zyje a katapulta zostala np canonem rozwalona.
Gdy wchodze obsługą z rozwalonej katapulty do drugiej trace tą mozliwosc? Czy moge wyjsc tymi obslugantami ktorzy raz weszli do katapulty aby znowu ją wskrzesic?
czy moge wogole wyjsc tą obsługą ktora nie byla od początku bitwy przy katapulcie?
czy wogóle moge wyjsc z katapy wszystkimi obsługantami?
Katapa Khemri
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Tak naprawde chodzilo mi głownie o to czy ta obsluga ktora raz weszla do katapki moze z niej wyjsc i potem zostac wskrzeszona
NIe wiem czy to nadal tak jakby dwa rozne oddzialy czy tez sie ,,łączą na amen'' 

Moim zdaniem skoro stają się obsługą katapulty, do której doszli, to nie ma zmiłuj - wymazana zostaje ich "historia pracy". Plusem jest to, że jako obsługa swojej nowej maszynki mogą posłużyć do jej wskrzeszenia i sami zostać przez nią wskrzeszeni itp. itd.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl