DE 2250BP+R
DE 2250BP+R
Dreadlord
h.armour, sdc,
Executioner's Axe, Blood Armour
3xSorceresski II lvl na Dark steedach ( w sumie 3 scrolle i Lifetaker)
3x5 Dark Riderów z kuszami
5xharpie
2x ColdOne Chariot
2x5 Shadów z xtr h.weaponami [w kazdym assasin- Manebane+rending Stars+extra h.weapon, jeden ma Cloak of Twilight)
4xBolt
jak łatwo sie domyśleć na nowych zasadach magii i uzyteczności shadow magic wszystkie czarki ten lor wybierają
zagrałem tak dopiero trzykrotnie
1. Vampiry 20:0 (lord zabija Vampira Lorda w drugiej turze, mimo ze sam przez to ginie, ustawia bitwe)
2. O&G 6:14 (lord ma wpaść w Wywernę i jego lordem, nie zdaje terroru i zabiera w popłochu ze soba oddział Shadów i droższego assasina. punkty uratowane tylko dzieki niesamowitej boltów skutecznośc w ostatnich dwu turach)
3. Lizzie 9:11 (Szef robi overruna po enginie, miło było patrzeć. Poźniej kilka moich błędów i nie wykorzystałem przewagi tracą dużo punktów)
Co myślicie?
h.armour, sdc,
Executioner's Axe, Blood Armour
3xSorceresski II lvl na Dark steedach ( w sumie 3 scrolle i Lifetaker)
3x5 Dark Riderów z kuszami
5xharpie
2x ColdOne Chariot
2x5 Shadów z xtr h.weaponami [w kazdym assasin- Manebane+rending Stars+extra h.weapon, jeden ma Cloak of Twilight)
4xBolt
jak łatwo sie domyśleć na nowych zasadach magii i uzyteczności shadow magic wszystkie czarki ten lor wybierają
zagrałem tak dopiero trzykrotnie
1. Vampiry 20:0 (lord zabija Vampira Lorda w drugiej turze, mimo ze sam przez to ginie, ustawia bitwe)
2. O&G 6:14 (lord ma wpaść w Wywernę i jego lordem, nie zdaje terroru i zabiera w popłochu ze soba oddział Shadów i droższego assasina. punkty uratowane tylko dzieki niesamowitej boltów skutecznośc w ostatnich dwu turach)
3. Lizzie 9:11 (Szef robi overruna po enginie, miło było patrzeć. Poźniej kilka moich błędów i nie wykorzystałem przewagi tracą dużo punktów)
Co myślicie?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Od czegoś są bolce....
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
pokazuje i objaśniam:)
1. Grubasy typu BT trzeba chocby 1 W wklepac z boltów (lepiej ze 3:P) a pozniej lordem szarż i nie ma.
2. Grubasy na grubasach (smoki) pit'ka powinna robić dobrze, a potem lordem dojechać jeźdzca
za dwa tyg. jest turniej we Wrocławiu (Bard) na taki format, wpadnij, zobaczymy jak mi pójdzie:)
1. Grubasy typu BT trzeba chocby 1 W wklepac z boltów (lepiej ze 3:P) a pozniej lordem szarż i nie ma.
2. Grubasy na grubasach (smoki) pit'ka powinna robić dobrze, a potem lordem dojechać jeźdzca
za dwa tyg. jest turniej we Wrocławiu (Bard) na taki format, wpadnij, zobaczymy jak mi pójdzie:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
No będę na pewno , bo chce zobaczyc w grze tą rozpiskę , a przy okazji sam zagrac .Dmtrij pisze:pokazuje i objaśniam:)
Tylko jeszcze jedna sprawa , co do czarodziejek , gdzie je zazwyczaj dajesz? Do Dark Ridersów? Nie boisz się , że ci jakiś fast/latacz je za szybko zje ? I jak ci się spisują bolce w liczbie 4 ? Nie za dużo? Pozdrawiam
czarki w DR nie boja sie fastów innych, pamietaj że mają kusze, wiec coś ta odstrzelą. a do tego są strasznie manewrowni.
a jak trzeba ucieknie taka ze zdemolowanego oddziału DR po nalocie Terków i wskoczy gdzie indziej
a jak trzeba ucieknie taka ze zdemolowanego oddziału DR po nalocie Terków i wskoczy gdzie indziej
uzaleznione jest to od zaczynania
jezeli mam inicjatywe w turach, jest sam i dołącza do bliższych shadów z droższymasem, jeżeli nie to ci sami shadzi wystawiani sa w deploymencie normalnie.
jezeli mam inicjatywe w turach, jest sam i dołącza do bliższych shadów z droższymasem, jeżeli nie to ci sami shadzi wystawiani sa w deploymencie normalnie.
Gralem na DMŚ czymś takim
lord taki jak twoj
3x 2lev czarka 3 scrolle +1 PD, tome of furion, lifetaker
2x DR
kuszole
2 bolce
hydra
11 BG ASF FCG
3x5 harpii
asasin KB,rune of khain, lot
ogolnie wpadalem w co chcialem z lotu, ale mi sie nie podobalo do konca granie taka rozpa .
mam wrazenie ze ten lord i asasini sa one use only , wiec przerzucam sie na ofens .
pozdro
lord taki jak twoj
3x 2lev czarka 3 scrolle +1 PD, tome of furion, lifetaker
2x DR
kuszole
2 bolce
hydra
11 BG ASF FCG
3x5 harpii
asasin KB,rune of khain, lot
ogolnie wpadalem w co chcialem z lotu, ale mi sie nie podobalo do konca granie taka rozpa .
mam wrazenie ze ten lord i asasini sa one use only , wiec przerzucam sie na ofens .
pozdro
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Armia jest ewidentnie składana pod niektóre armie, nie widzę tego grającego przeciw skavenom.
pozdro
pozdro