![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
czarnoksiężnik, palankin nurgla, słowo agonii, poziom 4, bluźnierczy amulet, zwój rosproszeńa, piętno nurgla, zaklęta tarcza, kąsające ostrze
czarownik, palankin nurgla, pozion 2, piętno nurgla, furia krwawego boga
czarownik, poziom 2, piekielna marionetka, piętno nurgla, paraliżujący ryk
czarownik, poziom 2, obroża khorna, piętno nurgla, czerep śmierci
20x grasanci, piętno nurgla, pełna grupa dowodzenia, tarcze, lekka zbroja
20x grasanci, piętno nurgla, pełna grupa dowodzenia, tarcze, lekka zbroja
12x wojownicy, piętno nurgla, wojenny sztandar, tarcze, chorąży, muzyk
12x wojownicy, piętno nurgla, chorągiew roskoszy, tarcze, chorąży, muzyk
pomiot chaosu, piętno nurgla
założenie jest takie, tworzą się 2 centra dowodzenia w wojownikach z 2MR i niezłą obstawą, marudersi nie są rewelacją ale potrafią przyjąć 2 lance albo rycerzy chaosu bez frenzy, pomioty chaosu dają kilka dodatkowych rozstawień i są niezłymi trzymatorami, losowy ruch daje na prawdę dużo zabawy
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
jak narazie grałem tą rospą trzy razy ( na patrolach malutką wersją, nie będę o tym tutaj pisał ), pierwszy raz z bretką wydawało się że będzie ciężęj, bo ujżałem 2 trebusze ale 16/4 wygrałem,
następne 2 razy z partyzantką Dimitra, pierw wygrałem 20/0 w 2 turze, ale to na farcie totalny obszarówka z ifki zniszczyła shejdów a jeszcze assasin nie wyszedł, i coś tam jeszcze a w 2 turze, lorda mase DR i generalnie bolty zostały więc daliśmy sobie spokój,
następną bitwę 18/2, chodź miałem 3 obszarówki a nie 2 jak wcześniej, jeden mag zeszedł już w 1 turze i generał uciekał bo przegrałem kombat o 1
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
wiem że "PG" by woził przy takiej rospie 2 helki bo mam problem z np.: smokiem, jakimiś kloskami śmieci... no cóż kiedyś grając w WC3FT ktoś mi napisał coś takiego "progamer play for fun"
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
pozdrawiam wszystkich
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)