Golden Demon 09 PL ODWOŁANY?!

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Re: Golden Demon 09 PL ODWOŁANY?!

Post autor: szczurek »

konkurs niezależny będzie na pewno. chcielibyśmy żeby już na PGA była szansa wystawić figurki do jakiegoś niezależnego konkursu - żeby ci, którzy coś szykują nie byli do tyłu.

skoro inne kraje mają duże niezależne konkursy figurkowe, to dlaczego nie my?

zobaczymy tylko czy uda się zdążyć do PGA...
=D> chociaż na otarcie łez ... oczywiście statuetka (z duchem anty GW :mrgreen: ) mile widziana :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
gildor_
Mudżahedin

Post autor: gildor_ »

Ano to jest dobry pomysł.
NP. SMok z Reapera pożera jakiegoś typowego dla GW ludzika.
Ew. statuetka w kształcie kosza a w środku te taki cyniaste napisy warhammer , warhammer40k, lord of the rings xD
Fajnie by było gdyby były chociaż dyplomy i troszkę ludzi do pogadania :wink:

GreatJester
Chuck Norris

Post autor: GreatJester »

I zróbcie youngblood'a! Jeżeli będzie- piszę się :P

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

#-o

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

A miałem na YB jechać : /...

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

heh... słabo, chociaż i tak nie wiem czy bym się wyrobił na tegorocznego GD bo w planach miałem całkiem spory (a w sumie bardzo czasochłonny) projekcik.

Firma GW coraz bardziej mnie wkurza i coraz częściej życzę jej upadku aby prawa do Warha zostały wykupione przez jakichś normalnych ludzi [-o<
Obrazek

szrama
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: szrama »

Może takiego facecika w czarnej koszulce z brzuszkiem i logiem GW na piersi z workiem, a na nim symbol funta w kłódce (symbol stąłego przelicznika ;) ) i tego człowieczka żre Epidemius :wink:

O szkoda miałem jechać z moimi TT :mrgreen:

Awatar użytkownika
gildor_
Mudżahedin

Proponuję zmienić regulamin GD i ustanowić żeby young bloodsy były dla 15stolatków i poniżej.
A co trzeba się postawić GW Panowie :lol2:

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

szamanie a jak z kolejnymi gd w Polsce ?

Awatar użytkownika
gildor_
Mudżahedin

Pewnie za rok go też nie będzie bo wprowadzenie figsów do jakiś empików, ruchów, kolpolterów potrwa :mrgreen:

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

przecież już wprowadzili i to z jakim sukcesem

Awatar użytkownika
Ciozak95
Mudżahedin

Post autor: Ciozak95 »

Ej to może wspólnymi siłami najlepszych (nie mam siebie na myśli :lol2: ) zrobimy jakąś upokarzającą GW figurkę ? wyślemy im ją z jakimś listem, w którym jest napisane że traktują nasz kraj gorzej od innych... i że chcemy być równi ? ? ?
(fantazja mnie czasem ponosi...)
Ja na GD to za kilkanaście lat... (może) ale wkurza mnie to , że niektórzy nawet tu z forum mają ogromny talent i na pewno pokazali by coś.... coś imponującego, wartego pochwały, nagrody... :? Tak więc zawalili strasznie...
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Trzeba było Vegi nie banować [-X Nie zhakował forum ale GD odwołał :lol2: :wink:

Awatar użytkownika
Mikołak
Marnypopis
Kontakt:

Post autor: Mikołak »

Konkurs o Słoneczniki Van Gorka doczekał się trzech edycji. Frekwencja z roku na rok spadała co prawda - wszyscy czekali na polskiego Golden Demona i przegraliśmy konkurencję, a poza tym nie raz słychać było ciągłe narzekania na nagrody ;) Ale może jest teraz z powrotem miejsce na ten konkurs? Może by tak na wiosnę przy okazji jakiejś większej imprezy konkurs o Słoneczniki odnowić? Zaletę miał podstawową - nie ograniczał się do modeli GW, więc różnorodność czasem przechodziła oczekiwania organizatorów. Jakby co - ja wciąż - jak co roku gotów jestem Słoneczniki zmontować :)
"Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w
dupie a państwu będzie miło" - Katalog z muzeum Igora Markina

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kaman, nie płakać nad rozlanym mlekiem, jadziem do Poznaniaków :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
mahon
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: mahon »

Nie ma co płakać i nawet do Poznania nie trzeba jechać:

Padła propozycja alternatywnego konkursu, organizacja jest już dość zaawansowana, więc jeśli zamiast się boczyć i dzielić połączymy siły i walnie się zjawimy, to może doczekamy się corocznego konkursu malarskiego.

A myślę, że zainteresuje to także graczy, bo powraca kategoria ARMIA :)
-- Mahoń

All About Miniature Painting - wszystko o malowaniu figurek!

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Polacy nie gęsi, he, he. Bez łaski, sami możemy zorganizować lepszy konkurs niż GD. =D>
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

kolos
Pseudoklimaciarz

Post autor: kolos »

jak dla mnie zal dupę ściska, marnych przedstawicieli GW mamy w Polsce i dobrze gdyby się ich zmieniło na kogoś pochłoniętego tą pracą, w najgorszych zadupiach europy są organizowane GD bez względu na "inne priorytety" a akurat my trafiliśmy na ludzi którym się nie chce :( masakra

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kolos, ale Ty głupi jesteś. Bezdennie głupi. Tyle Ci powiem, z pełna odpowiedzialnością.
Gdybyś choć trochę znał Szamana i historię jego zasług dla środowiska -- oraz jak wiele ma do gadania odnośnie decyzji "centrali" -- popełniłbyś teraz honorowe seppuku.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

GreatJester
Chuck Norris

Post autor: GreatJester »

zasług dla środowiska naturalnego, czy bitewniakowego :P ? Bo to i to lubię :mrgreen: Szkoda że do warszawy nie dam rady wpaść...

ODPOWIEDZ