chociaż na otarcie łez ... oczywiście statuetka (z duchem anty GW ) mile widzianakonkurs niezależny będzie na pewno. chcielibyśmy żeby już na PGA była szansa wystawić figurki do jakiegoś niezależnego konkursu - żeby ci, którzy coś szykują nie byli do tyłu.
skoro inne kraje mają duże niezależne konkursy figurkowe, to dlaczego nie my?
zobaczymy tylko czy uda się zdążyć do PGA...
Golden Demon 09 PL ODWOŁANY?!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Golden Demon 09 PL ODWOŁANY?!
Ano to jest dobry pomysł.
NP. SMok z Reapera pożera jakiegoś typowego dla GW ludzika.
Ew. statuetka w kształcie kosza a w środku te taki cyniaste napisy warhammer , warhammer40k, lord of the rings xD
Fajnie by było gdyby były chociaż dyplomy i troszkę ludzi do pogadania
NP. SMok z Reapera pożera jakiegoś typowego dla GW ludzika.
Ew. statuetka w kształcie kosza a w środku te taki cyniaste napisy warhammer , warhammer40k, lord of the rings xD
Fajnie by było gdyby były chociaż dyplomy i troszkę ludzi do pogadania
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Może takiego facecika w czarnej koszulce z brzuszkiem i logiem GW na piersi z workiem, a na nim symbol funta w kłódce (symbol stąłego przelicznika ) i tego człowieczka żre Epidemius
O szkoda miałem jechać z moimi TT
O szkoda miałem jechać z moimi TT
Ej to może wspólnymi siłami najlepszych (nie mam siebie na myśli ) zrobimy jakąś upokarzającą GW figurkę ? wyślemy im ją z jakimś listem, w którym jest napisane że traktują nasz kraj gorzej od innych... i że chcemy być równi ? ? ?
(fantazja mnie czasem ponosi...)
Ja na GD to za kilkanaście lat... (może) ale wkurza mnie to , że niektórzy nawet tu z forum mają ogromny talent i na pewno pokazali by coś.... coś imponującego, wartego pochwały, nagrody... Tak więc zawalili strasznie...
(fantazja mnie czasem ponosi...)
Ja na GD to za kilkanaście lat... (może) ale wkurza mnie to , że niektórzy nawet tu z forum mają ogromny talent i na pewno pokazali by coś.... coś imponującego, wartego pochwały, nagrody... Tak więc zawalili strasznie...
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Trzeba było Vegi nie banować Nie zhakował forum ale GD odwołał
Konkurs o Słoneczniki Van Gorka doczekał się trzech edycji. Frekwencja z roku na rok spadała co prawda - wszyscy czekali na polskiego Golden Demona i przegraliśmy konkurencję, a poza tym nie raz słychać było ciągłe narzekania na nagrody Ale może jest teraz z powrotem miejsce na ten konkurs? Może by tak na wiosnę przy okazji jakiejś większej imprezy konkurs o Słoneczniki odnowić? Zaletę miał podstawową - nie ograniczał się do modeli GW, więc różnorodność czasem przechodziła oczekiwania organizatorów. Jakby co - ja wciąż - jak co roku gotów jestem Słoneczniki zmontować
"Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w
dupie a państwu będzie miło" - Katalog z muzeum Igora Markina
dupie a państwu będzie miło" - Katalog z muzeum Igora Markina
Kaman, nie płakać nad rozlanym mlekiem, jadziem do Poznaniaków
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nie ma co płakać i nawet do Poznania nie trzeba jechać:
Padła propozycja alternatywnego konkursu, organizacja jest już dość zaawansowana, więc jeśli zamiast się boczyć i dzielić połączymy siły i walnie się zjawimy, to może doczekamy się corocznego konkursu malarskiego.
A myślę, że zainteresuje to także graczy, bo powraca kategoria ARMIA
Padła propozycja alternatywnego konkursu, organizacja jest już dość zaawansowana, więc jeśli zamiast się boczyć i dzielić połączymy siły i walnie się zjawimy, to może doczekamy się corocznego konkursu malarskiego.
A myślę, że zainteresuje to także graczy, bo powraca kategoria ARMIA
jak dla mnie zal dupę ściska, marnych przedstawicieli GW mamy w Polsce i dobrze gdyby się ich zmieniło na kogoś pochłoniętego tą pracą, w najgorszych zadupiach europy są organizowane GD bez względu na "inne priorytety" a akurat my trafiliśmy na ludzi którym się nie chce masakra
Kolos, ale Ty głupi jesteś. Bezdennie głupi. Tyle Ci powiem, z pełna odpowiedzialnością.
Gdybyś choć trochę znał Szamana i historię jego zasług dla środowiska -- oraz jak wiele ma do gadania odnośnie decyzji "centrali" -- popełniłbyś teraz honorowe seppuku.
Gdybyś choć trochę znał Szamana i historię jego zasług dla środowiska -- oraz jak wiele ma do gadania odnośnie decyzji "centrali" -- popełniłbyś teraz honorowe seppuku.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
-
- Chuck Norris
zasług dla środowiska naturalnego, czy bitewniakowego ? Bo to i to lubię Szkoda że do warszawy nie dam rady wpaść...