DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250

Post autor: Rzymek »

Ja:O mamy 50 stołów? :O GameOX ma maciusiowe spider nie wiem czy jakies jeszcze ma ;) Sądzę ze w 3 city jest moze z 100-110 stołow:P sory...tylko tyle możemy pożyczyć;)

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

thurion pisze:czas sie przyznac :oops: 3miejskie kluby zafundowaly mi chatke nad jeziorem, co prawda jest to tylko sezonowy domek (ciezko jest ocieplic plyty wiorowe :( ) ale jakos daje rade !

zawsze myslalem ze Draconis ma kolo 70, my kolo 50, do tego dochodzi Spider, Rzeźnik, GameOx... ale moze zawsze zle myslalem, nie wykluczam :)
zaden problem z ociepleniem takich plyt :)
wata od srodka i plyty znowy + folia paro przepuszczalna z jednej a z drugiej paroizolacyjna :)

mowisz masz :)

to gdzie ten domek Tobie postawili cziterze :D
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

Thurion jak na klub który ma 8 graczy mieć ponad 20 własnych stołów to dobry standard jak na Polskę. Nie mówię o całym bielsku bo uzbierało by sięich ok. 50 a nie jesteśmy stolicą Battla ;) anie 2 milionowa metropolią. Jeśli by nam odpisano to jakoś z wpisowego to można pomyśleć nad tym zebyśmy je sami przetransportowali. A gderanie o 150 rozrzuconych w 40 klubach to można napewno dyskutować :)

pozdro

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

a tak na serio to Łódź ma 200 blatów plus tereny nie będące lasem/górką/rzeczką na cały stół (bo z takimi terenami kojarzą mi się ostatnie mastery w Łodzi, bez urazy) ?
Obrazek

Awatar użytkownika
czreq
Mudżahedin

Post autor: czreq »

Małe pytanie odnośnie HE: Talisman of Loec daje przerzuty wszystkich, czy wszystkich nieudanych rzutów na trafienie/woundy? Jakiś czas temu temat był poruszany na Ls, ale nie widzę żadnego zapisu w uściśleniach. Jak to będzie na DMP wyglądało?
Moja galeria -> klik ;)

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

najnowsze (wczorajsze) uściślenia to precyzują możesz przerzucić tylko nieudane - chyba że bardzo Ci zależy to wtedy też wszystkie :wink:

Ż.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

a jak jest napisane?
wszystkie to wszystkie.
dlatego pewnie taki tani jest...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Po ponad 6 dniach oczekiwania dostałem zamiast potwierdzenia rezerwacji następującą wiadomość.
1 Minimalna długość noclegu w akademiku w przedpłacie to 2 noce.

2 Każdy uczestnik musi zgłosić się osobno po numer akredytacji ( zestaw akredytacja DMP to 45 zł, noclegi 20 zł za noc ) . Rezerwacje noclegów zamykamy w ciągu kilkunastu godzin.

3 Jeżeli komuś się nie opłacają powyższe warunki to na miejscu bedzie można kupić bilety na konkretne dni imprezy, oraz wykupić nocleg bezpośrednio w akademiku u pracowników Politechniki ( po rezerwacjach pozostanie pula około 150 miejsc, ale tu już zasada kto pierwszy ten lepszy będzie obowiązywać )
Czyli nie dość, że nic nie załatwiłem dla siebie i mojego teamu, to nie mam pojęcia co robić dalej. :/
Obrazek

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

ja z takimi pytaniami:

Od jakiegos czasu wystawiam staro ed. korsarzy (tych 5ed.) jako shade (wyposarzyłem ich nawet dla potrzeb w kusze). głownie po to zeby odznaczali sie od drugiego oddziału shade czy na masterze beda respektowani czy musze sie zapozyczac ?

Druga sprawa - dostałem od kumpla CoK ale 1 jeżdziec jest bardzo obtłuczony - wrecz niemiłosiernie obity - musze na szybko pokrywac go farba (która i tak bede odkrecał czy moze byc taki :P

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

a jak jest napisane?
wszystkie to wszystkie.
dlatego pewnie taki tani jest...
Przerzucasz tylko nieudane.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Buszman
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: Buszman »

pytanie z innej beczki:
czy ktos wybiera sie w piatek lub sobote po grach na Festiwal Nowa Muzyka do Katowic?

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

@Kalesoner
otrzymałem tą samą wiadomość, udało mi sie nawet dodzwonić do tego kolesia.
z rozmowy wynikło tyle, ze teraz akredytacje mozna załatwic juz tylko na miejscu - nie ma juz żadnych znizek -> 45 zł za wjazd.

co do noclegu to w akademikach bedzie ok 100-150 wolnych miejsc na ten weekend - ale nie mozna tego rezerwowac (politechnika nie chce rezerwacji na 1 dzień :/) - cena 26 zl za nocke.
poza tym koles zapewnil, że miejsce na nocleg we wspolnej sali na pewno się znajdzie - maja w zanadrzu jeszcze cala szkołe podstawową...

nie jest to na co liczyłem... ale na DMP i tak trzeba jechać.
Łączenie DMP z Polconem coraz gorzej wyglada...

pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Ciesz sie ze cokolwiek dostałes - ja wysłąłem 3 maile 14 i 15tego i nic - zero odzewu
jak masz do niego tel to daj zbluzgam matoła

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

przecież oni sobie w %$^&#(@ lecą :evil:
nie po to wysyłam maila na 3 tyg. przed terminem żeby spać na sali :!: :!: :!: :!:

ponowię pytanie: w jaki sposób zarezerwować sobie nocleg w warunkach nie urągających godności białego człowieka :?:

pzdr,
Ż.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

@zafael: wyslij ponownie teraz to odpowie Ci szybko - zmienil sie koles obsługujacy akredytacje - ale na 99% dostaniesz ta samą odpowiedź co Kalesoner wkleił.

jednak nie liczyłbym by nasze narzekania na tym forum duzo zmieniły w sprawie samego Polconu :/
Obrazek

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Żaba pisze:przecież oni sobie w %$^&#(@ lecą :evil:
nie po to wysyłam maila na 3 tyg. przed terminem żeby spać na sali :!: :!: :!: :!:

ponowię pytanie: w jaki sposób zarezerwować sobie nocleg w warunkach nie urągających godności białego człowieka :?:

pzdr,
Ż.
polecam: http://ehotelm7.pl/home
wychodzi kolo 35zl na glowe, prawie caly Snot tam bedzie, im wiecej battlowcow tym ciekawiej :)

pzdr

Awatar użytkownika
ataman
Chuck Norris

Post autor: ataman »

daleko to od DMP ?
.:prawdziwy mężczyzna nie je miodu tylko żuje pszczoły:.

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

ale mi ulżyło - odrazu stres związany z DMP zszedł ze mnie, zerknijcie w link i popatrzcie na info o DMP :wink:

http://adeon.livenet.pl/n_turnieje.php

pzdr,
Ż.

P.S. Thurion THX :)

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Żaba pisze:ale mi ulżyło - odrazu stres związany z DMP zszedł ze mnie, zerknijcie w link i popatrzcie na info o DMP :wink:
http://adeon.livenet.pl/n_turnieje.php
750 2009-08-29 DMP 2009 Łódź Ośmiornica Master 2250 Drużynowy Strona www Niezaliczony - zgłoszony za późno

still not working

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

mnie tam ryra czy beda pkt za niego - to ani nie zmieni frekwencji ani tego ze czeka sie rok na ten turniej zeby zawalczyc chyba o najwazniejsze trofeum w Polskim battlu na najwiekszej imprezie zwiazanej z Polskim WFB

ODPOWIEDZ