DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Ja:O mamy 50 stołów? :O GameOX ma maciusiowe spider nie wiem czy jakies jeszcze ma Sądzę ze w 3 city jest moze z 100-110 stołow:P sory...tylko tyle możemy pożyczyć;)
zaden problem z ociepleniem takich plytthurion pisze:czas sie przyznac 3miejskie kluby zafundowaly mi chatke nad jeziorem, co prawda jest to tylko sezonowy domek (ciezko jest ocieplic plyty wiorowe ) ale jakos daje rade !
zawsze myslalem ze Draconis ma kolo 70, my kolo 50, do tego dochodzi Spider, Rzeźnik, GameOx... ale moze zawsze zle myslalem, nie wykluczam
wata od srodka i plyty znowy + folia paro przepuszczalna z jednej a z drugiej paroizolacyjna
mowisz masz
to gdzie ten domek Tobie postawili cziterze
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Thurion jak na klub który ma 8 graczy mieć ponad 20 własnych stołów to dobry standard jak na Polskę. Nie mówię o całym bielsku bo uzbierało by sięich ok. 50 a nie jesteśmy stolicą Battla anie 2 milionowa metropolią. Jeśli by nam odpisano to jakoś z wpisowego to można pomyśleć nad tym zebyśmy je sami przetransportowali. A gderanie o 150 rozrzuconych w 40 klubach to można napewno dyskutować
pozdro
pozdro
Małe pytanie odnośnie HE: Talisman of Loec daje przerzuty wszystkich, czy wszystkich nieudanych rzutów na trafienie/woundy? Jakiś czas temu temat był poruszany na Ls, ale nie widzę żadnego zapisu w uściśleniach. Jak to będzie na DMP wyglądało?
Moja galeria -> klik
a jak jest napisane?
wszystkie to wszystkie.
dlatego pewnie taki tani jest...
wszystkie to wszystkie.
dlatego pewnie taki tani jest...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Po ponad 6 dniach oczekiwania dostałem zamiast potwierdzenia rezerwacji następującą wiadomość.
Czyli nie dość, że nic nie załatwiłem dla siebie i mojego teamu, to nie mam pojęcia co robić dalej. :/1 Minimalna długość noclegu w akademiku w przedpłacie to 2 noce.
2 Każdy uczestnik musi zgłosić się osobno po numer akredytacji ( zestaw akredytacja DMP to 45 zł, noclegi 20 zł za noc ) . Rezerwacje noclegów zamykamy w ciągu kilkunastu godzin.
3 Jeżeli komuś się nie opłacają powyższe warunki to na miejscu bedzie można kupić bilety na konkretne dni imprezy, oraz wykupić nocleg bezpośrednio w akademiku u pracowników Politechniki ( po rezerwacjach pozostanie pula około 150 miejsc, ale tu już zasada kto pierwszy ten lepszy będzie obowiązywać )
ja z takimi pytaniami:
Od jakiegos czasu wystawiam staro ed. korsarzy (tych 5ed.) jako shade (wyposarzyłem ich nawet dla potrzeb w kusze). głownie po to zeby odznaczali sie od drugiego oddziału shade czy na masterze beda respektowani czy musze sie zapozyczac ?
Druga sprawa - dostałem od kumpla CoK ale 1 jeżdziec jest bardzo obtłuczony - wrecz niemiłosiernie obity - musze na szybko pokrywac go farba (która i tak bede odkrecał czy moze byc taki
Od jakiegos czasu wystawiam staro ed. korsarzy (tych 5ed.) jako shade (wyposarzyłem ich nawet dla potrzeb w kusze). głownie po to zeby odznaczali sie od drugiego oddziału shade czy na masterze beda respektowani czy musze sie zapozyczac ?
Druga sprawa - dostałem od kumpla CoK ale 1 jeżdziec jest bardzo obtłuczony - wrecz niemiłosiernie obity - musze na szybko pokrywac go farba (która i tak bede odkrecał czy moze byc taki
pytanie z innej beczki:
czy ktos wybiera sie w piatek lub sobote po grach na Festiwal Nowa Muzyka do Katowic?
czy ktos wybiera sie w piatek lub sobote po grach na Festiwal Nowa Muzyka do Katowic?
@Kalesoner
otrzymałem tą samą wiadomość, udało mi sie nawet dodzwonić do tego kolesia.
z rozmowy wynikło tyle, ze teraz akredytacje mozna załatwic juz tylko na miejscu - nie ma juz żadnych znizek -> 45 zł za wjazd.
co do noclegu to w akademikach bedzie ok 100-150 wolnych miejsc na ten weekend - ale nie mozna tego rezerwowac (politechnika nie chce rezerwacji na 1 dzień :/) - cena 26 zl za nocke.
poza tym koles zapewnil, że miejsce na nocleg we wspolnej sali na pewno się znajdzie - maja w zanadrzu jeszcze cala szkołe podstawową...
nie jest to na co liczyłem... ale na DMP i tak trzeba jechać.
Łączenie DMP z Polconem coraz gorzej wyglada...
pozdrawiam
otrzymałem tą samą wiadomość, udało mi sie nawet dodzwonić do tego kolesia.
z rozmowy wynikło tyle, ze teraz akredytacje mozna załatwic juz tylko na miejscu - nie ma juz żadnych znizek -> 45 zł za wjazd.
co do noclegu to w akademikach bedzie ok 100-150 wolnych miejsc na ten weekend - ale nie mozna tego rezerwowac (politechnika nie chce rezerwacji na 1 dzień :/) - cena 26 zl za nocke.
poza tym koles zapewnil, że miejsce na nocleg we wspolnej sali na pewno się znajdzie - maja w zanadrzu jeszcze cala szkołe podstawową...
nie jest to na co liczyłem... ale na DMP i tak trzeba jechać.
Łączenie DMP z Polconem coraz gorzej wyglada...
pozdrawiam
@zafael: wyslij ponownie teraz to odpowie Ci szybko - zmienil sie koles obsługujacy akredytacje - ale na 99% dostaniesz ta samą odpowiedź co Kalesoner wkleił.
jednak nie liczyłbym by nasze narzekania na tym forum duzo zmieniły w sprawie samego Polconu :/
jednak nie liczyłbym by nasze narzekania na tym forum duzo zmieniły w sprawie samego Polconu :/
polecam: http://ehotelm7.pl/homeŻaba pisze:przecież oni sobie w %$^&#(@ lecą
nie po to wysyłam maila na 3 tyg. przed terminem żeby spać na sali
ponowię pytanie: w jaki sposób zarezerwować sobie nocleg w warunkach nie urągających godności białego człowieka
pzdr,
Ż.
wychodzi kolo 35zl na glowe, prawie caly Snot tam bedzie, im wiecej battlowcow tym ciekawiej
pzdr
ale mi ulżyło - odrazu stres związany z DMP zszedł ze mnie, zerknijcie w link i popatrzcie na info o DMP
http://adeon.livenet.pl/n_turnieje.php
pzdr,
Ż.
P.S. Thurion THX
pzdr,
Ż.
P.S. Thurion THX
750 2009-08-29 DMP 2009 Łódź Ośmiornica Master 2250 Drużynowy Strona www Niezaliczony - zgłoszony za późnoŻaba pisze:ale mi ulżyło - odrazu stres związany z DMP zszedł ze mnie, zerknijcie w link i popatrzcie na info o DMP
still not working