ja maluję max jedną figurkę dziennie
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
a w ogóle to piękna armia w śród świetnych makiet i niczego więcej do szczęścia nie potrzeba...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
chyba żeby malowały figurki :>Deather pisze:
weźcie sobie dziewczyny poznajdujcie
Matt Humbrola jest dobry, trzeba go przed malowanie bardzo dobrze wymieszać. Choć fakt, że nawet wtedy nie jest na 100% matowy.Sevi pisze:Kupiłem i używam Matt Humbrola i ssie strasznie, bo wogóle nie widać różnicy przed pomalowaniem, a po. Błyszczy się dalej.
moja mi maluje,no dobra podkładuje na czarno ale zwsze to jakas pomocbem pisze:Deather napisał(a):
weźcie sobie dziewczyny poznajdujcie
chyba żeby malowały figurki :>
na pewno nie jest to to, co wczesniej. a czy super mat? musialbym z czyms porownac... moglbym wrzucic fote polakierowanej figurki, ale obawiam sie, ze akurat w przypadku lakieru foty moga przeklamywacRaptaparat pisze:Szamanie, ale to jest taki super mat czy jednak troche satyna jak wczesniej?
a ja maluję swojemu chłopakowi :Ploko pisze:
moja mi maluje,no dobra podkładuje na czarno ale zwsze to jakas pomoc 8)
Wymieszać, czy wymieszać z czymś? Proszę o dalsze informacjequidamcorvus pisze:Matt Humbrola jest dobry, trzeba go przed malowanie bardzo dobrze wymieszać. Choć fakt, że nawet wtedy nie jest na 100% matowy.Sevi pisze:Kupiłem i używam Matt Humbrola i ssie strasznie, bo wogóle nie widać różnicy przed pomalowaniem, a po. Błyszczy się dalej.
Wymieszać. Matujący jest pigment, który ma tendencję do osiadania na dnie.Sevi pisze:Wymieszać, czy wymieszać z czymś? Proszę o dalsze informacje