DE 2250BP
Re: DE 2250BP
Dokładnie tak:D
i powiem całkiem szczerze, że strasznie przyjemnie sie gra
i powiem całkiem szczerze, że strasznie przyjemnie sie gra
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ta rozpa na vc nie daje rady
Gdyby nie to, ze dymitr w szarzy 6 coldow zabil 6 bk z regenka to bylo by moje zwyciestwo. Nie wiedzialem ze ten sztandar daje ap tez jaszczurkom i dalem sie zaszarzowac (zeby tego malo przegralem o 8 i 7 sie sypnelo) zlozyl 14 bk z regenka w jedna ture Teraz madrzejszy o te doswiadczenia na luzaku rzucam tej rozpie wyzwanie na turnieju
P.S. Remis na moja korzysc.
Gdyby nie to, ze dymitr w szarzy 6 coldow zabil 6 bk z regenka to bylo by moje zwyciestwo. Nie wiedzialem ze ten sztandar daje ap tez jaszczurkom i dalem sie zaszarzowac (zeby tego malo przegralem o 8 i 7 sie sypnelo) zlozyl 14 bk z regenka w jedna ture Teraz madrzejszy o te doswiadczenia na luzaku rzucam tej rozpie wyzwanie na turnieju
P.S. Remis na moja korzysc.
możliwe że masz racje co do wraciaków, wydaje mi się, ze było Cie 3 ludziki na koniec, ale nie rzutuje to na wynik. A owszem szarża chłopaków była masakra... piękna minę miałes jak rzucałes (a raczej jak nie rzucałeś) regenki
poczytaj raport z Kosza, zrozumiesz czemu wymusiłem i wkleiłem cytat. to prawie jak skalpy:D:D:D:Ddawno nie grałem bitwy towarzyskiej
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ale co cie przeraza? Jak 6 cokow szarzuje i ze wzgledu na moje niezdanie sv i regenki sypie klocek BK to nie ma za bardzo wyjscia to kwestia rzutow dymitr wszystko trafil, ogromna wiekszosc zranil, a ja... Wiec nie ma co sie podniecac bo to nie jest ogrom mocy i zniszczenia
Ochloncie
P.S. Jak widac Z Malalem w plecy, z Koszem przez niedogadanie terenu do przodu, ze mna remis przez mega fartowna akcje. Szalenstwo! Nowy standard!
Ochloncie
P.S. Jak widac Z Malalem w plecy, z Koszem przez niedogadanie terenu do przodu, ze mna remis przez mega fartowna akcje. Szalenstwo! Nowy standard!
jasne ze nowy standart:P
Ale Maryś, musisz przyznać, ze CoK z Ap i kopem z kotła maja power niesamowity. nawet jak przyjąć, że niewiele wyregenerowałes i tak morduja.
Moim zdaniem zplewiłeś ustawiając sie na tył chlopakom...strasznie:D
a i wszem i wobec:
EGZEKUTORZY W TEJ BITWIE SIE NIE SPRAWDZILI:D
słucham propozycji na co by ich zamienić?
Ale Maryś, musisz przyznać, ze CoK z Ap i kopem z kotła maja power niesamowity. nawet jak przyjąć, że niewiele wyregenerowałes i tak morduja.
Moim zdaniem zplewiłeś ustawiając sie na tył chlopakom...strasznie:D
a i wszem i wobec:
EGZEKUTORZY W TEJ BITWIE SIE NIE SPRAWDZILI:D
słucham propozycji na co by ich zamienić?
I będziesz miał dokładnie tą samą rozpę, co jadrugie CoKi ?5-6 bez fcg + oddział harpii ?.
Graj tymi exekami - takie delikatne urozmaicenie. Moim zdaniem mają spory potencjał, może tylko wystawiłbym ich mniej. Ewentualnie spróbuj wystawić witchki zamiast egzekutorów. Planowałem taką zmianę na DMP, ale w końcu nie odważę się spróbować. Na pewno Twoje wyniki są kolejnym dowodem na to, że można spokojnie grać bez strzelania, a wroga niszczyć w hth.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Nie tylko Ty miałeś takie pomysły i zabrakło Ci odwagi No coż moze na następnym masterzeJankiel pisze:I będziesz miał dokładnie tą samą rozpę, co jadrugie CoKi ?5-6 bez fcg + oddział harpii ?.
Graj tymi exekami - takie delikatne urozmaicenie. Moim zdaniem mają spory potencjał, może tylko wystawiłbym ich mniej. Ewentualnie spróbuj wystawić witchki zamiast egzekutorów. Planowałem taką zmianę na DMP, ale w końcu nie odważę się spróbować. Na pewno Twoje wyniki są kolejnym dowodem na to, że można spokojnie grać bez strzelania, a wroga niszczyć w hth.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Możesz mieć rację, ostatecznie 3/4 bitew robili spore zamieszzanie i potrafili się splacać.
W tej bitwie, musiałm kogos poswięcic na Wraciaki, więc padło na nich
Na pytanie czemu MUSIAŁEM POŚWIĘCIĆ odpowiem ze sytuacja na stole tego wymagała i juz, dostali Warda na 5+ mieli 2 szeregi i War Banner, wiec mieli walczyc:D
Na pytanie czemu MUSIAŁEM POŚWIĘCIĆ odpowiem ze sytuacja na stole tego wymagała i juz, dostali Warda na 5+ mieli 2 szeregi i War Banner, wiec mieli walczyc:D
Dmtrij pisze:Możesz mieć rację, ostatecznie 3/4 bitew robili spore zamieszzanie i potrafili się splacać.
Masz na myśli stać i dać sie wyzynać?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
i tak i nie. plan był taki, ze po posypanie BK w jedna ture, najdalej za jeden combat (po zabiciu BSB) smok ich Hydra Bladem wspomoże. Jednak BSB nie dał się tak ładnie wymordować i i stał tam mimo że z bazy przegrywał o 2 +rany