DE 2250BP

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Re: DE 2250BP

Post autor: Dymitr »

Dokładnie tak:D
i powiem całkiem szczerze, że strasznie przyjemnie sie gra
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

aa... powiesz mi czy jest ten turniej w niedziele... mały ignorancie :twisted:

co do rozpiski zagramy w piątek? pewnie będę miał słabo ale no nic, nie zawsze trza wygrywać :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

wiesz, nie wiem jak z piatkiem bedzie...

.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

jak coś daj znać, wracam w czwartek tak koło 13, więc może ludki rozruszam na patrolu :)

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Ta rozpa na vc nie daje rady :D
Gdyby nie to, ze dymitr w szarzy 6 coldow zabil 6 bk z regenka to bylo by moje zwyciestwo. Nie wiedzialem ze ten sztandar daje ap tez jaszczurkom i dalem sie zaszarzowac :P (zeby tego malo przegralem o 8 i 7 sie sypnelo) zlozyl 14 bk z regenka w jedna ture :D Teraz madrzejszy o te doswiadczenia na luzaku rzucam tej rozpie wyzwanie na turnieju :D
P.S. Remis na moja korzysc.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

1160,5-1141,5= +19 małych dla mnie
zapomniałem, że mam pół wraciaków, więc remis na moją korzyść:)

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

mialem 6 wraciakow zabiles mi banszetke w wyzwaniu przegralem o 2 czyli jeden sie sypnal to zostaja 4 nie ma polowy z tego co mi wiadomo :D co i tak nic nie zmienia bo 14 bk z regenka w jedna ture i tak bylo akcja miesiaca.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

możliwe że masz racje co do wraciaków, wydaje mi się, ze było Cie 3 ludziki na koniec, ale nie rzutuje to na wynik. A owszem szarża chłopaków była masakra... piękna minę miałes jak rzucałes (a raczej jak nie rzucałeś) regenki
dawno nie grałem bitwy towarzyskiej
poczytaj raport z Kosza, zrozumiesz czemu wymusiłem i wkleiłem cytat. to prawie jak skalpy:D:D:D:D

Dargan
Warzywo

Post autor: Dargan »

Marys możesz z łaski swojej pokazać ową rozpiskę ?
Bo jak czytam to zaczyna mnie to przerażać...

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Ale co cie przeraza? Jak 6 cokow szarzuje i ze wzgledu na moje niezdanie sv i regenki sypie klocek BK to nie ma za bardzo wyjscia to kwestia rzutow dymitr wszystko trafil, ogromna wiekszosc zranil, a ja... Wiec nie ma co sie podniecac bo to nie jest ogrom mocy i zniszczenia :D
Ochloncie :P
P.S. Jak widac Z Malalem w plecy, z Koszem przez niedogadanie terenu do przodu, ze mna remis przez mega fartowna akcje. Szalenstwo! Nowy standard!

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

jasne ze nowy standart:P
Ale Maryś, musisz przyznać, ze CoK z Ap i kopem z kotła maja power niesamowity. nawet jak przyjąć, że niewiele wyregenerowałes i tak morduja.
Moim zdaniem zplewiłeś ustawiając sie na tył chlopakom...strasznie:D

a i wszem i wobec:
EGZEKUTORZY W TEJ BITWIE SIE NIE SPRAWDZILI:D
słucham propozycji na co by ich zamienić?

Dargan
Warzywo

drugie CoKi ?5-6 bez fcg + oddział harpii ?.
W sumie to zaczynałem wierzyć w tych executionerów, ale to chyba była kwestia szczęscia.

Dargan
Warzywo

Marys pisze:Ale co cie przeraza? !
Przeraziła mnie ilość tych BK...

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

I będziesz miał dokładnie tą samą rozpę, co ja :D

Graj tymi exekami - takie delikatne urozmaicenie. Moim zdaniem mają spory potencjał, może tylko wystawiłbym ich mniej. Ewentualnie spróbuj wystawić witchki zamiast egzekutorów. Planowałem taką zmianę na DMP, ale w końcu nie odważę się spróbować. Na pewno Twoje wyniki są kolejnym dowodem na to, że można spokojnie grać bez strzelania, a wroga niszczyć w hth.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Jankiel pisze:
I będziesz miał dokładnie tą samą rozpę, co ja :D

Graj tymi exekami - takie delikatne urozmaicenie. Moim zdaniem mają spory potencjał, może tylko wystawiłbym ich mniej. Ewentualnie spróbuj wystawić witchki zamiast egzekutorów. Planowałem taką zmianę na DMP, ale w końcu nie odważę się spróbować. Na pewno Twoje wyniki są kolejnym dowodem na to, że można spokojnie grać bez strzelania, a wroga niszczyć w hth.
Nie tylko Ty miałeś takie pomysły i zabrakło Ci odwagi :mrgreen: No coż moze na następnym masterze ;)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Możesz mieć rację, ostatecznie 3/4 bitew robili spore zamieszzanie i potrafili się splacać.
W tej bitwie, musiałm kogos poswięcic na Wraciaki, więc padło na nich
Na pytanie czemu MUSIAŁEM POŚWIĘCIĆ odpowiem ze sytuacja na stole tego wymagała i juz, dostali Warda na 5+ mieli 2 szeregi i War Banner, wiec mieli walczyc:D

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Dmtrij pisze:Możesz mieć rację, ostatecznie 3/4 bitew robili spore zamieszzanie i potrafili się splacać.
W tej bitwie, musiałm kogos poswięcic na Wraciaki, więc padło na nich
Na pytanie czemu MUSIAŁEM POŚWIĘCIĆ odpowiem ze sytuacja na stole tego wymagała i juz, dostali Warda na 5+ mieli 2 szeregi i War Banner, wiec mieli walczyc:D

Masz na myśli stać i dać sie wyzynać? :mrgreen:
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

i tak i nie. plan był taki, ze po posypanie BK w jedna ture, najdalej za jeden combat (po zabiciu BSB) smok ich Hydra Bladem wspomoże. Jednak BSB nie dał się tak ładnie wymordować i i stał tam mimo że z bazy przegrywał o 2 +rany

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Zalozenie ze 6 cokow i smok zajada 14 bk + szmate w jedna ture jest dosc odwazne. Opieranie taktyki na takich zalozeniach jest lekko chybione. Poza tym sprawdziles chydre?

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

nie zakładałem że bedzie to jeden combat. liczyłem na dwa:D
a hydry (H) nie sprawdziłem bo ktos się nie bał i pożyczył mój AB

ODPOWIEDZ