Ja tyż umiem malować...WiP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ja tyż umiem malować...WiP
taki jeden co armie maluje dłużej niz ja swoje zbieram powiedział co bym wrzucił czaderskie foty( które notabene wychodza mi mocno niefajnie)
to pan nurgiel co robi za moj bilet miesieczny na miesiac maj:
to pan bsb wsadzony przez zyrosa na baaardzo duzy kamulec:
to pan lord co jest bardzo zly:
i to co bede wrzucac jutro czyli pierwsza ranka od long beardów, w tym zdjeciu muzyk:
za pozytywne komentarze serdecznie dziekuje, za negatywne zmasakruje przy pierwszej okazji.
to pan nurgiel co robi za moj bilet miesieczny na miesiac maj:
to pan bsb wsadzony przez zyrosa na baaardzo duzy kamulec:
to pan lord co jest bardzo zly:
i to co bede wrzucac jutro czyli pierwsza ranka od long beardów, w tym zdjeciu muzyk:
za pozytywne komentarze serdecznie dziekuje, za negatywne zmasakruje przy pierwszej okazji.
No właśnie widzę, że umiesz malować I to całkiem ładnie.
Zbroja czempiona z Nurgle'a to nie jest czasem Glistening Green? Stary kolor zresztą, no chyba, że to jest zieleń zmieszana z jakimś metalikiem... bardzo ładnie wyszła ta zbroja, podoba mi się, ale jego miecz jest trochę bez życia, może jakiś wash, rdza, krew, whatever...
Sztandar jest bardzo dobry jak dla mnie, żywy, kolorowy, przyciąga oko I bardzo równo, starannie pomalowany!
Lord na tarczy też świetnie wyszedł, ciekawy pomysł miałeś, żeby właśnie jego tam postawić Podoba mi się bardzo ta złota tarcza, w sumie to chyba jedna z najlepszych metalicznych części na tych fotkach, reszcie trochę washów brakuje imho Skóra lorda jeszcze dobrze wyszła. I klejnot na toporze też jest świetny
Jak mówiłem, trochę bym przyciemnił jeszcze metaliki, zwłaszcza srebrne w okolicach nitów, zagłębień - tak jak ze złotym to zrobiłeś. Kamienie na podstawkach są niezłe również
A co do fotek, to różnie Ci wychodzą, najgorsze są te żółte od żarówki i często modele są za blisko obiektywu, przez co najbliższe fragmenty są niewyraźne. Ale ogólnie jest bardzo fajnie u Ciebie z figurkami
Pozdrawiam serdecznie! Sławol
Zbroja czempiona z Nurgle'a to nie jest czasem Glistening Green? Stary kolor zresztą, no chyba, że to jest zieleń zmieszana z jakimś metalikiem... bardzo ładnie wyszła ta zbroja, podoba mi się, ale jego miecz jest trochę bez życia, może jakiś wash, rdza, krew, whatever...
Sztandar jest bardzo dobry jak dla mnie, żywy, kolorowy, przyciąga oko I bardzo równo, starannie pomalowany!
Lord na tarczy też świetnie wyszedł, ciekawy pomysł miałeś, żeby właśnie jego tam postawić Podoba mi się bardzo ta złota tarcza, w sumie to chyba jedna z najlepszych metalicznych części na tych fotkach, reszcie trochę washów brakuje imho Skóra lorda jeszcze dobrze wyszła. I klejnot na toporze też jest świetny
Jak mówiłem, trochę bym przyciemnił jeszcze metaliki, zwłaszcza srebrne w okolicach nitów, zagłębień - tak jak ze złotym to zrobiłeś. Kamienie na podstawkach są niezłe również
A co do fotek, to różnie Ci wychodzą, najgorsze są te żółte od żarówki i często modele są za blisko obiektywu, przez co najbliższe fragmenty są niewyraźne. Ale ogólnie jest bardzo fajnie u Ciebie z figurkami
Pozdrawiam serdecznie! Sławol
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2007, o 21:12 przez Sławol, łącznie zmieniany 2 razy.
Lord na tarczy i bsb sa naprawde spoko , mniej podoba mi sie muzyk i nurglowiec... Sztandar bsb i w ogole cala konwersja cholernie mi sie podoba Fajnie wyszly zielone metaliki na nurglowcu , natomiast gorzej pozostale Jesli chodzi o lorda na tarczy to technicznie jest najlepszy , choc pancerz na plecach wydaje mi sie za jasny Na temat muzyka sie nie wypowiem , bo slaba fota Ogolnie prace przyzwoite !!!
dzieki za komentarze Ja dopiero czesć wad zobaczyłem na zdjeciach
metalik nurgla robił bym tym starym ladnym zielonym metalikiem gdyby
mi nie skamienial....a tak to normalnie od bolta do mithrila i washe ze dwa czy trzy rozrzedzonym dark angelsem.
a złoty to mój marcewkowy patent:
-tin bitz, szajning, burniszd, mithril i miedzyczasie washe z washa fleszowego starego(tego z duzej fiolki) o smaku starych marchewek. Przy nowszym fleshwashu wychdzi bardziej czekoladowo
a te figurki powinny byc ogladane z 12 cali minimum
metalik nurgla robił bym tym starym ladnym zielonym metalikiem gdyby
mi nie skamienial....a tak to normalnie od bolta do mithrila i washe ze dwa czy trzy rozrzedzonym dark angelsem.
a złoty to mój marcewkowy patent:
-tin bitz, szajning, burniszd, mithril i miedzyczasie washe z washa fleszowego starego(tego z duzej fiolki) o smaku starych marchewek. Przy nowszym fleshwashu wychdzi bardziej czekoladowo
a te figurki powinny byc ogladane z 12 cali minimum
jak na brak nmn to ladnie wygladaja
ktos za duzo jebajowych prac sie naogladal i przywykl za bardzo do tego... O_o
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
max pisze:jak na brak nmn to ladnie wygladaja
Max prosze Cie na forum lizakowym poki co uspokoiles sie , nie rob teraz syfu w Galerii - nie chce dawac Ci ostrzezenia ( po tym jak spamowales w forum lizakowym powinienes je juz bezapelacyjnie dostac , ale odpuscilem Ci ) , ale jesli masz pisac glupoty albo wypowiadac sie o rzeczach o ktorych nie masz pojecia to bede niestety do tego zmuszony... Jest takie bardzo madre stwierdzenie - jesli sie na czyms nie znasz to lepiej sie nie odzywac... Zastanow sie nad tym...
P.S. Kozi wrzuc cos nowego