Ja tyż umiem malować...WiP

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kozisyn
Wodzirej

Ja tyż umiem malować...WiP

Post autor: Kozisyn »

taki jeden co armie maluje dłużej niz ja swoje zbieram powiedział co bym wrzucił czaderskie foty( które notabene wychodza mi mocno niefajnie)

to pan nurgiel co robi za moj bilet miesieczny na miesiac maj:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

to pan bsb wsadzony przez zyrosa na baaardzo duzy kamulec:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

to pan lord co jest bardzo zly:
Obrazek
Obrazek

i to co bede wrzucac jutro czyli pierwsza ranka od long beardów, w tym zdjeciu muzyk:
Obrazek

za pozytywne komentarze serdecznie dziekuje, za negatywne zmasakruje przy pierwszej okazji. :wink:

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

Ziom, powiem tak - źle to wcale nie wygląda. Wash na metaliku u tego nurgla IMHO pasuje bardzo dobrze do tej figurki. Lord bardzozły i BSB też wyszli bardzo ładnie. Słaba fotka u tego muzyka natomiast.

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

jakiego koloru zielonego zuzyles na nurglowa zbroje??
chce podoben metaliki robic, a mi za jasne wychodza:(

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Fajne dosyć
Najbardziej mi się podoba ten lord na tarczy

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

no ten lord na tarczy jest najladniejszy
wszystkie sa ladnie pomalowane ale jakos tego muzyka nie widze bo wyglada jakby mial za duzo farby nalozonej

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

No właśnie widzę, że umiesz malować ;) I to całkiem ładnie.

Zbroja czempiona z Nurgle'a to nie jest czasem Glistening Green? Stary kolor zresztą, no chyba, że to jest zieleń zmieszana z jakimś metalikiem... bardzo ładnie wyszła ta zbroja, podoba mi się, ale jego miecz jest trochę bez życia, może jakiś wash, rdza, krew, whatever... :D

Sztandar jest bardzo dobry jak dla mnie, żywy, kolorowy, przyciąga oko :) I bardzo równo, starannie pomalowany!

Lord na tarczy też świetnie wyszedł, ciekawy pomysł miałeś, żeby właśnie jego tam postawić ;) Podoba mi się bardzo ta złota tarcza, w sumie to chyba jedna z najlepszych metalicznych części na tych fotkach, reszcie trochę washów brakuje imho :D Skóra lorda jeszcze dobrze wyszła. I klejnot na toporze też jest świetny :!:

Jak mówiłem, trochę bym przyciemnił jeszcze metaliki, zwłaszcza srebrne w okolicach nitów, zagłębień - tak jak ze złotym to zrobiłeś. Kamienie na podstawkach są niezłe również :)

A co do fotek, to różnie Ci wychodzą, najgorsze są te żółte od żarówki i często modele są za blisko obiektywu, przez co najbliższe fragmenty są niewyraźne. Ale ogólnie jest bardzo fajnie u Ciebie z figurkami :)

Pozdrawiam serdecznie! Sławol
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2007, o 21:12 przez Sławol, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Lord na tarczy i bsb sa naprawde spoko , mniej podoba mi sie muzyk i nurglowiec... Sztandar bsb i w ogole cala konwersja cholernie mi sie podoba :) Fajnie wyszly zielone metaliki na nurglowcu , natomiast gorzej pozostale :wink: Jesli chodzi o lorda na tarczy to technicznie jest najlepszy , choc pancerz na plecach wydaje mi sie za jasny :) Na temat muzyka sie nie wypowiem , bo slaba fota :) Ogolnie prace przyzwoite !!!

Awatar użytkownika
Kozisyn
Wodzirej

Post autor: Kozisyn »

dzieki za komentarze :) Ja dopiero czesć wad zobaczyłem na zdjeciach :P

metalik nurgla robił bym tym starym ladnym zielonym metalikiem gdyby
mi nie skamienial....a tak to normalnie od bolta do mithrila i washe ze dwa czy trzy rozrzedzonym dark angelsem.

a złoty to mój marcewkowy patent:
-tin bitz, szajning, burniszd, mithril i miedzyczasie washe z washa fleszowego starego(tego z duzej fiolki) o smaku starych marchewek. Przy nowszym fleshwashu wychdzi bardziej czekoladowo :roll:

a te figurki powinny byc ogladane z 12 cali minimum :wink:

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

jak na brak nmn to ladnie wygladaja

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

max pisze:jak na brak nmn to ladnie wygladaja
:shock: niewiem czy wiesz ale dobrze zrobiony metalik bije na łeb nmm zwłaszcza jeśli chodzi o oglądanie nie na zdięciach.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

ktos za duzo jebajowych prac sie naogladal i przywykl za bardzo do tego... O_o
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

sztandar ok, ale chyba sie trochę podarł na tym copterze(wciągnął wirnik czy co...:)Nurgiel też spoko.

borsuk
Plewa

Post autor: borsuk »

Figurki całkiem ćałkiem w przeciwieństwie do zdjęć.
Najfajniejszy ten muzyk przynajmniej z przodu, a co to jest ta papciajka pod nim?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

max pisze:jak na brak nmn to ladnie wygladaja

Max prosze Cie na forum lizakowym poki co uspokoiles sie , nie rob teraz syfu w Galerii - nie chce dawac Ci ostrzezenia ( po tym jak spamowales w forum lizakowym powinienes je juz bezapelacyjnie dostac , ale odpuscilem Ci ) , ale jesli masz pisac glupoty albo wypowiadac sie o rzeczach o ktorych nie masz pojecia to bede niestety do tego zmuszony... Jest takie bardzo madre stwierdzenie - jesli sie na czyms nie znasz to lepiej sie nie odzywac... Zastanow sie nad tym...

P.S. Kozi wrzuc cos nowego ;)

Awatar użytkownika
Kharnan
Mudżahedin

Post autor: Kharnan »

Klimatyczne te figsy! Zbroja Nurglusia wyszła świetnie ale Lord Samo Zło i tak wymiata :)
And he did say "War", and the world did tremble...
Obrazek

ODPOWIEDZ