Pytania początkujących i niepewnych
Moderator: Yudokuno
Re: Pytania początkujących i niepewnych
Chyba, że Khornowa Kawaleria z bannerem stubbourn (o ile takowy istnieje)
I tak padają jak muchy... zaduzo KB i zaduza siła+ap + ASF.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
myslałem ze mówimy o tym jak cos wjezdza w ten klocek
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Którego kazdy omija z daleka i stara sie wystrzelać Ponadto jest piekielnie drogi
ja w takie BG to bym se rydwanami wjechał, a sam grałem na 20 z BSB assasinem tak jak pisał garg tylko jeszcze z dreadlordem exe axe i kociołkiem. dostałem 20 tg z proncem od przodu, 10 bowmenow z boku i jeszcze skorpa z boku i wszystko się sypnęło. Kourana raczej nie wstawiać, bo do jednostki z unbrakeable nie wbijać postacie
Dwa pytania: Czy KB z kociołka daje tę zasadę impactom z rydwanu (bo CO nie)?
Jeśli walczy dwójka dreadlordów z BA i jeden odbije wounda to drugi ma warda i czy może też odbić ( tzn mogą tak odbijać do usranej śmierci?)?
A, jeszcze trzecie, tak trzy pytania:
Jeśli czarodziejka stoi poza zasięgiem RoH a jej familiar stoi w zasięgu to czy na dublecie jest miscast(i odwrotnie)??
Jeśli walczy dwójka dreadlordów z BA i jeden odbije wounda to drugi ma warda i czy może też odbić ( tzn mogą tak odbijać do usranej śmierci?)?
A, jeszcze trzecie, tak trzy pytania:
Jeśli czarodziejka stoi poza zasięgiem RoH a jej familiar stoi w zasięgu to czy na dublecie jest miscast(i odwrotnie)??
Masz KB od kotła na ImpactyStix pisze:Dwa pytania: Czy KB z kociołka daje tę zasadę impactom z rydwanu (bo CO nie)?
Warda zdajesz tylko raz na daną rane, czyli jak 1 zda warda i drugi zda to ten wound jest wywardowany.
serio??GarG pisze:Masz KB od kotła na Impacty
nigdy tego wyprubowywałem, ale w takim razie rydwan z KB wbijający się w nightów przy średnim fuksie robi z nich sieke... o ile będzie się trafiać i wyrzuci się nie mniej niż 3(+1) impactów
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Masz dopisek przy CD ze nie mozesz go zmienić działaniem magicznych przedmiotów.Pitagoras pisze:rana jest wyłordowana, ale ponownie odbita chyba. a zbroja bloodthirstera neguje CD. gdyby to była zbroja -1 do S np. to by nie działała.
Ale on go nie zmienia, on go wyłącza.... chcesz powiedzieć że talizmanik HE który wyłącza magiczną broń w styku też nie działa ??GarG pisze:Masz dopisek przy CD ze nie mozesz go zmienić działaniem magicznych przedmiotów.Pitagoras pisze:rana jest wyłordowana, ale ponownie odbita chyba. a zbroja bloodthirstera neguje CD. gdyby to była zbroja -1 do S np. to by nie działała.