Ja tylko rano jak znajdę jeszcze trochę siły to opiszę. Myślę, że nie ma sensu rozbijać to na temat o np. rozpiskach etc.
Także wrzucajcie do posta a) swoją rozpę b) opis bitew c) wyniki ogólnie, co źle poszło itd.
Pozdrawiam Piotras
Moderator: Gremlin
dokończe relacje zaś, teraz musze lecieć...1 * Highborn @ 242 Pts
General; Great Weapon; Longbow; Light Armour; Shield
Stone of the Crystal Mere [30]
Hail of Doom Arrow [30]
Annoyance of Netlings [25]
1 Noble @ 135 Pts
Battle Standard
Amaranthine Brooch [35]
Biting Blade [10]
2 x 1 Spellsinger @ 140 Pts
Magic Level 1; Lore of Athel Loren; Longbow
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
10 Glade Guard @ 126 Pts
Musician
10 Glade Guard @ 120 Pts
10 Glade Guard @ 120 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
5 Glade Riders @ 129 Pts
Musician
6 Wild Riders @ 174 Pts
Standard; Musician
5 Wild Riders @ 130 Pts
7 Wardancers @ 165 Pts
Musician + champion
1 Treeman @ 285 Pts
5 Waywatchers @ 152 Pts
1 Shadow Sentinel @ [8] Pts
Casting Pool: 4
Dispel Pool: 4
Models in Army: 81
Total Army Cost: 2250
Trochę nie wyobrażam sobie jechania leśniakami na singlowy turniej klasy master. Nie dlatego, że mam parcie, ale to byłby masochizm chyba...Tak, WE obsysają niesamowicie. Po DMP to zrozumiałem na prawdę.
Ja bym z tego się nie śmiał, bo to prawdziwe jest. Zastanawiam się nad zbieraniem innej armii na duże punkty, a WE zostawić na for fun i małe punkty.Kalesoner pisze:Na małe punkty będę jeździł WE na mastery. Na duże... nie w tym sezonie.
Szczególnie graczą którym grają Ogrami...Gremlin pisze:1350/1650 imo najbardziej optymalne formaty dla WE, wieksze punkty nas po prostu miażdżą, i nic z tym nie zrobimy ; ). Wszelakie standardy poprostu nie daja rady z danonami/wucetami na wynik lepszy niz 12;8 a zazwyczaj trzeba bronic 5pts : ). Gra na remis średnio sprawia komukolwiek przyjemnosc ;P
Nie : )) Grałem z wasza breta : ), niestety zmuszony byłem do gry szczurkami... WE u nas gral ctp. PniakPiotras pisze:Kalesoner pisze:Na małe punkty będę jeździł WE na mastery. Na duże... nie w tym sezonie.
1. Necro (z teamu w którym był gremlin jeśli dobrze kojarze, grałeś z VC grem?![]()
Tylko mi przestało sprawiać frajdę granie z demonami + vc gdzie na dzien dobry jest 15:5 w dupę. Reszta armii spoko luuz. Nawet DE są do połknięcia, czy lizaki bez problemu z dobrym planem.runepriest pisze:zobaczcie także że jak gracie we to każda dobrze zagrana bitwa daje bardzo dużą sadysfakcję