![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Rozkminiam jeszcze wraithy - wiem ze dobry oddział ale po prostu nie wiem czy dwa wargi nie będą lepsze
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pozdrawiam
Ziemko, gdzie to jest, że regenkę necro też dostaje? Odnośnie regeneracji traktuje się CC+necro jako 1 model? bo tylko taki zapis znalazłem w RB, który by to ewentualnie umożliwiał. Jeśli wierzchowiec lub jeździec podlegają frenzy/hate (ale to psychologia) to podjegają im również jeździec lub wierzchowiec, ale odnośnie regeneracji to nie ma takiego zapisuZiemko pisze:Z tego co pamietam necro dostaje tez regenke od cartu
DziękiCo do rozpiski ciekawe rozwiązanieklimatycznie.
Nigdzie. Nec nie ma regenki, Ziemko tu sie akurat myli. Natomiast faktem jest ze Cart ma regenke co czasem pozwala wyratowac te 2-3 woundy które normalnie byłyby zadane, czasem wiecejgdzie to jest, że regenkę necro też dostaje?
Owszem, i wiekszy ruch, dwa terrory, rerolle w kazdej turze, WS 5.. Umozliwia maszerowanie.. Problemem jest tylko to ze wraithy to genialna odpowiedz na niektore rzeczy, np Gwardię DE z kotłem i ASFem która bez tego jest upierdliwa..2 varghulfy = 8 woundów z toughem 5 i regenką. wrajty to 12 woundów z toughem... 3... Tak naprawdę i tak magicznych ataków jest hoho, więc w tym przypadku skłaniam się ku varghulfom.