Reklama nie jest kosztemreklame, rozglos, cos co moga sobie wciagnac w koszta
mam juz 3 chetnych
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: swieta_barbara
Reklama nie jest kosztemreklame, rozglos, cos co moga sobie wciagnac w koszta
mam juz 3 chetnych
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
.......... o kolego, polecam wybrać się do specjalistyReklama nie jest kosztem więc nic z tego.
ano to im się nie podoba, że skoro nagrody są za wygranie ligi indywidualnie, to z jakiej racji do ligi są doliczane punkty z parówekPS. Co tym sponsorom się nie podoba w parówkach i drużynówkach, jeśli tylko tobie się nie podobało to czemu pisałeś to w ich wymaganiach, a nie twoich własnych?
po prostu.. taki biznes..Po co robić drugie forum na twojej stronie skoro można po prostu to dać jako forum twojej strony (...)
zalezy. Border Princes udalo sie odebrac popularnosc Nowej Gildii.ANtY pisze: UP: Forum z 10 użytkownikami, czy nawet 100 nie pomoże ci rozwinąć interesu i niczego. A nie sądzę, żebyś odebrał Border Princes popularność.
bo NG to forum ogólno-fantastyczne.. to jest czysto o WFB i systemach podobnych.Gobos pisze:zalezy. Border Princes udalo sie odebrac popularnosc Nowej Gildii.ANtY pisze: UP: Forum z 10 użytkownikami, czy nawet 100 nie pomoże ci rozwinąć interesu i niczego. A nie sądzę, żebyś odebrał Border Princes popularność.
nikomu się nigdzie nie spieszyale najpierw wypracujmy jakies wspolne stanowisko - nie jestem pewien, co myslec o propozycji... to nie oznacza, ze jestem na nie.
też jestem jak najbardziej za tym, żeby środki bardziej były wykorzystywane do usprawnienia całej ligipo prostu nagrody juz w tej chwili bywaja naprawde konkretne (co, miejmy nadzieje, pokaze ten rok kalendarzowy), a roznie towarzyszace rzeczy, jak ilosc sedziow - niekoniecznie.
Zakazu jako takiego nie, ale Warhammer jest zarejestrowanym znakiem towarowym GW, więc są pewne ograniczenia.ScorpiusX pisze:ad.1. czepiają się ich zdjęć, nie czepiają się, że zrobiłeś własne i wrzuciłeś na neta, przynajmniej z tego co mi wiadomo
nie ma zakazu używania "znaku" "WARHAMMER"
Umowy pomiędzy Tobą i potencjalnymi inwestorami pozostają tajne? Także to ile będziesz na nas zarabiał? To nie buduje atmosfery zaufania... To trochę tak jakby agent artysty dawał mu pieniądze za koncert, ale nie informował ile zapłacili mu organizatorzy.ScorpiusX pisze: ad.2. [..] umowy między moimi klientami i warunki współpracy nie muszą być podawane do wiadomości i mogą stanowić tajemnicę
ad.3. W zasadzie niemożliwe jest odpowiedzenie na to pytanie ;] bo niby na jakiej podstawie
moi klienci dostają pewne profity w zamian za sponsorowanie ligi, i im i mi się to opłaca
nawet jakbym znał takie dane to i tak bym na pewno ich nie podałbez przesady
może do ogólnej wiadomości jeszcze podam ile będę na tym zarabiał?![]()
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
widzisz, pewne dane można podawać do ogólnej informacji a pewne powiedzmy do władz ligi (LL) ale na pewno nie podam całemu gronu informacji, słuchajcie ja na takiej i takiej umowie mam tyle i tyle ;]Oczywiście nikogo nie interesują umowy zawarte na inne przedsięwzięcia, ale to co dotyczy Ligi powinno być nam znane, nie sądzisz?
to raczej jest tak, że sponsor płaci organizatorowi koncertu, organizator płaci artyścieTo trochę tak jakby agent artysty dawał mu pieniądze za koncert, ale nie informował ile zapłacili mu organizatorzy.
Co to w praktyce miałoby oznaczać ?chcę mieć dostęp do wszystkich kolejnych zgłoszonych turniejów, choć wydaje mi się, że jeżeli LL zaakceptuje nowy serwis, to i tak wszyscy będą tam zgłaszać turnieje