Ciekawostki odnosnie zasad lizakow
Moderator: Ziemko
Re: Ciekawostki odnosnie zasad lizakow
0o ?? niby czemu?
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Jak działa taki przedmiot za 25 pkt (niestety nazwy nie pamiętam) co pozwala kostki powera zamienić na kostki dispella? One są w puli DD tylko przez jedną ture czy póki sie ich nie wykorzysta? Ma jakieś ograniczenia? Prosze o odpowiedź bo nie wiem czy kumpel mnie nie wałuje...
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Jasif pisze:Diadem of power. Do 2 kostek tylko na czas trwania nastepnej tury magii.
pzdr
Ooo jak fajnie. Bo to przenosił i przenosił aż miał po 16 kostek dispella. A AB mi nie dawał tylko sie bulwersował jak chciałem sprawdzić. Normalnie ciągle mnie wałuje
P.S. Dzięki :*
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Czy 2 poziomowy Skink-priest na engin'ie może losować 3 czary?? Czy tylko traktuje się go jako maga 3 lvl do generowania kości i max. liczby kości na czar??
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
I love this game...
Nie, bo to działa nie na model ale na bearera. Jeżeli miało by dziłać na mounta to byłby taki dopisek jak w przypadku warda wyczerpywalnego na 3+ u WE.
Czy Stegadon podczas ucieczki zadaje impacty oddziałom przez które przebiega (analogicznie jak rydwan)??
Może to powinno być w zasadach ogólnych, ale...
Stedzio wbija się w klocek WL, nabija 2D6 impactów (za przedmiot) i cały 1 szereg schodzi, zakładając że nie ma w nich championa, ASF i nikt nie może wypłacić ataków, następnie Stedzio, obsluga i Skink chief też nie wypłacają ataków. Czy tak to powinno wyglądać??
Dzięki i pozdrawiam...
Może to powinno być w zasadach ogólnych, ale...
Stedzio wbija się w klocek WL, nabija 2D6 impactów (za przedmiot) i cały 1 szereg schodzi, zakładając że nie ma w nich championa, ASF i nikt nie może wypłacić ataków, następnie Stedzio, obsluga i Skink chief też nie wypłacają ataków. Czy tak to powinno wyglądać??
Dzięki i pozdrawiam...
I love this game...
I love this game...
Stedzio nie jest rydwanem mimo , ze zadaje impakty - wiec nie zadaje swoim jak po nich przebiega.
Wpadasz w WL impakty zabija caly pierwszy szereg, a potem bijesz dalej swoimi atakami jesli jest w co.
Wpadasz w WL impakty zabija caly pierwszy szereg, a potem bijesz dalej swoimi atakami jesli jest w co.
Czyli rozumiem, że jeśli cały 1 szereg zszedł to nie biję, bo nie ma w co??
Dzięki za odpowiedź.
Dzięki za odpowiedź.
I love this game...
I love this game...