Ksiązki
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
A co? Gimnazjaliści gorsi?Jankiel pisze:Forum jest otwarte, ale niekoniecznie dla gimnazjalistów
Np. ja jestem gimnazjalistą, mam nawet dysleksję czy 'coś' w tym stylu, ale chyba moje posty da się odczytać i nie robię aż tyle błędów na forach.
A tak żeby nie było że nie na temat pisze:
Są jakieś książki fajne związane z warhammerem? Ale po polsku żeby były.
Jak grzyby po deszczu, albo po Śmingusie-Dyngusieraf pisze:Ja pierniczę, czy oni się rozmnażają?D-Wens pisze:OFFTOP, ale ty bydło się zrobiło, ale to już bydło
Właśnie!
Idź sobie! Masz brzydki avatar
Poda ktoś jakieś nazwy książek, albo księgarnie internetowe, które sprzedają książki warhammerowe? (ale nie armybooki tylko książki jakieś ciekawe)
Idź sobie! Masz brzydki avatar
Poda ktoś jakieś nazwy książek, albo księgarnie internetowe, które sprzedają książki warhammerowe? (ale nie armybooki tylko książki jakieś ciekawe)
Ok, dzięki.
A ta seria o Gotreku i Felixie jest fajna?
Np. ,,Zabójca Trolli'' albo ,,Zabójca Smoków''
A ta seria o Gotreku i Felixie jest fajna?
Np. ,,Zabójca Trolli'' albo ,,Zabójca Smoków''
http://www.sklep.copcorp.pl/index.php?cPath=2_20
Chociażby tutaj. Po lewej też link do przygód Gotreka i jego pedziowatego przyjaciela.
Naprawde nie słyszałeś o książkach o świecie Warhammera?
Ja ostatnio przeczytałem 'Krew Gileada'. Fajnie się czytało, choć miała dwa minusy - za dużo mordowni (tak z pół książki to nadupcanka, większego lub mniejszego kalibru) i to, że chyba nie było korekty albo zajmował się niął jakiś idiota - od błędów(głównie interpunkcyjnych) i literówek niemalże się roiło. Ale jako lekką lekturę nadaje się bardzo dobrze
Chociażby tutaj. Po lewej też link do przygód Gotreka i jego pedziowatego przyjaciela.
Naprawde nie słyszałeś o książkach o świecie Warhammera?
Ja ostatnio przeczytałem 'Krew Gileada'. Fajnie się czytało, choć miała dwa minusy - za dużo mordowni (tak z pół książki to nadupcanka, większego lub mniejszego kalibru) i to, że chyba nie było korekty albo zajmował się niął jakiś idiota - od błędów(głównie interpunkcyjnych) i literówek niemalże się roiło. Ale jako lekką lekturę nadaje się bardzo dobrze
Raczej taka tania, schematyczna fantastyka.. czyta sie latwo, szybko i calkiem przyjemnie - jedyne co boli to cena
Tak naprawde ksiazki z black library sa idealne zeby isc w sobote do empiku, wziasc z polki, przeczytac i przed zamknieciem odlozyc (;
@D-Wens - nie rob z siebie lewaka.
Tak naprawde ksiazki z black library sa idealne zeby isc w sobote do empiku, wziasc z polki, przeczytac i przed zamknieciem odlozyc (;
@D-Wens - nie rob z siebie lewaka.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A z takiej racji, że nie szanuje innych użytkowników forum.A z jakiej to niby racji? Według mnie przesadziłeś teraz.
Można wyleciec za nagminne, niczym nieusprawiedliwione przeklinanie? Mozna. Za obrażanie innych użytkowników można. Za uporczywe niestosowanie się do zasad pisowni także. Tak trudno zachować choćby minimalny poziom kultury języka? Wrzucać sobie posty do worda, jak się nie umie pisac?
Kilkaset przejrzanych postów z prostackimi błedami sprawia, że sami zaczynami robić głupie błędy. Siła przyzwyczajenia. Jak po raz setny zobaczysz "figórki" to sam w końcu zaczniesz się mylić.
Tak trudno włożyć odrobinę wysiłku w jednego głupiego posta?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
ja ostatnio przeczytałem "szpony chaosu" i "miecze chaosu"
proponuje zacząć od szponów gdyż jest to pierwsza czesc trylogii. trzecia chyba jeszcze nie wyszła a jak sie myle to niech ktoś mnie poprawi.
bardzo fajne opowiadanie, które czyta sie szybko.
oczywiście polecam Ci ja jeśli lubisz klimat chaosu bo głównie o nim i o imperium.
proponuje zacząć od szponów gdyż jest to pierwsza czesc trylogii. trzecia chyba jeszcze nie wyszła a jak sie myle to niech ktoś mnie poprawi.
bardzo fajne opowiadanie, które czyta sie szybko.
oczywiście polecam Ci ja jeśli lubisz klimat chaosu bo głównie o nim i o imperium.
Odnośnie kogo ten komentarz? przecież ja nie przeklinam! więc to chyba nie na miejscu panie Jankiel i nie robie z siebie lewaka True Punk. Po prostu przykro miJankiel pisze:A z takiej racji, że nie szanuje innych użytkowników forum.A z jakiej to niby racji? Według mnie przesadziłeś teraz.
Można wyleciec za nagminne, niczym nieusprawiedliwione przeklinanie? Mozna. Za obrażanie innych użytkowników można. Za uporczywe niestosowanie się do zasad pisowni także. Tak trudno zachować choćby minimalny poziom kultury języka? Wrzucać sobie posty do worda, jak się nie umie pisac?
Kilkaset przejrzanych postów z prostackimi błedami sprawia, że sami zaczynami robić głupie błędy. Siła przyzwyczajenia. Jak po raz setny zobaczysz "figórki" to sam w końcu zaczniesz się mylić.
Tak trudno włożyć odrobinę wysiłku w jednego głupiego posta?