A skąd wziąć taki ładny modeeeel?
Moderator: Yudokuno
Re: A skąd wziąć taki ładny modeeeel?
a musi być "siedzący"?
dzieki ale chodziło mi raczej ze mozna zrobic to w takiej konwencji w koncu to elf ... oni dają rade...a mroczni dają rade zawsze;)
- Andronicus
- Chuck Norris
@Rzymek
Osobiście wyobrażam sobie swojego lorda raczej na siedząco, niemniej jednak ten Twój smoczek wyszedł bardzo fajnie, dużo bardziej mi się podoba niż oryginalny forest dragon
@GarG
Babka od rydwanu... Nawet spodobał mi się ten pomysł i na pewno rozważę tą opcję. Tylko trochę przy tym roboty bo trzeba by ją przeciąć elegancko w pasie i skombinować jakieś odpowiednie nogi. Zastanawiam się też z czego zrobić lejce, za które by trzymała.
Osobiście wyobrażam sobie swojego lorda raczej na siedząco, niemniej jednak ten Twój smoczek wyszedł bardzo fajnie, dużo bardziej mi się podoba niż oryginalny forest dragon
@GarG
Babka od rydwanu... Nawet spodobał mi się ten pomysł i na pewno rozważę tą opcję. Tylko trochę przy tym roboty bo trzeba by ją przeciąć elegancko w pasie i skombinować jakieś odpowiednie nogi. Zastanawiam się też z czego zrobić lejce, za które by trzymała.
Rzymek, smok naprawde zajebisy, kurde fajnie by było malnąć go na czarno i posadzić na nim posadzić Lorda DE.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Ok, fajnie, ale nie lepiej sfotografować go od przodu, lub z boku będzie więcej widać .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
Pojawuły się informacje, że wychodzi nowa kampania do WH i dostaniemy nowego smoka oraz kilka nowych modeli . Ciekawe jak wyglądac będzie nowy czarny smoczek.
Przepraszam za offtopa, ale bardzo mnie to zaciekawiło. Kiedy maja wyjść nowe modele, w przybliżeniu?
No i mnie interesowałyby modele, których jeszcze w 7 edycji nie ma(DR chyba są stare, Malekith no i rydwan, który w ogóle mi sie nie podoba z tymi staroedycyjnymi zimnymi), a co do DR, to super byłyby plastiki, bo ot przecież podstawa armii, a metalowe są drogie jak cholera ;/
Lecz są pewne nadzieje:
No i mnie interesowałyby modele, których jeszcze w 7 edycji nie ma(DR chyba są stare, Malekith no i rydwan, który w ogóle mi sie nie podoba z tymi staroedycyjnymi zimnymi), a co do DR, to super byłyby plastiki, bo ot przecież podstawa armii, a metalowe są drogie jak cholera ;/
Lecz są pewne nadzieje:
)DE plastic Dark Riders and chariot.
.......
Jak oni mnie denerwuja ...
Jak dla mnie to przedewszystkim musi wyjsc orginalny smok DE ze by to gracze He konwertowali swoje smoki z naszych smokow a nie na odwrót -.-
Z DR sumie tez nie mial bym wielkich nadzieji ale..taki rydwan bardzo mozliwe ze wjdzie szczególnie że tych starych raczej nikt nie kupuje
Jak oni mnie denerwuja ...
Jak dla mnie to przedewszystkim musi wyjsc orginalny smok DE ze by to gracze He konwertowali swoje smoki z naszych smokow a nie na odwrót -.-
Z DR sumie tez nie mial bym wielkich nadzieji ale..taki rydwan bardzo mozliwe ze wjdzie szczególnie że tych starych raczej nikt nie kupuje
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Rasti pisze:Cytat z linku, który wyżej został podany przez Tullarisa. Co do rydwanu - nawet sprzedawca mi radził, abym go kupił, z racji dobrej jednostki - lecz sam model jest do kitu.
Coż za bezinteresowny sprzedawca
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...