Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: GraveDigger & Kacper [up 10.09.09]
powiem tak... Oryginalne skaveny.. . technicznie niszczą.. kolorystyka to już do gustu bardziej podchodzi, ale mnie się osobiście podoba... bardzo wyróżniające się...
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja
bardzo fajnie pomalowane wyszly...
konwersje moje z dokladnymi wytycznymi cosma.
naprawde sie napracowalismy. szczegolnie ze na odleglosc
mocno zastanawialismy sie jak wyjda niektore elemety po malowaniu i domyslam sie ze niektore czesci modeli daly sie we znaki malarzowi
w sumie myslalem ze bsb bedzie ciut inaczej pomazany bo mial byc twardziel z wpolgola klata a tu troche wyglada jak jakies babelki, pechezyki czy cokolwiek innego kojarzacego sie z choroba...
jedno mi sie w oczy rzucilo...
bsb powinien miec na samym szczycie sztandaru pewne wykonczenie...
co sie stalo?
konwersje moje z dokladnymi wytycznymi cosma.
naprawde sie napracowalismy. szczegolnie ze na odleglosc
mocno zastanawialismy sie jak wyjda niektore elemety po malowaniu i domyslam sie ze niektore czesci modeli daly sie we znaki malarzowi
w sumie myslalem ze bsb bedzie ciut inaczej pomazany bo mial byc twardziel z wpolgola klata a tu troche wyglada jak jakies babelki, pechezyki czy cokolwiek innego kojarzacego sie z choroba...
jedno mi sie w oczy rzucilo...
bsb powinien miec na samym szczycie sztandaru pewne wykonczenie...
co sie stalo?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Świetny kontrast pomiędzy kolorami na modelu i ładne przejścia. Poprawiłbym tylko ten freehand na mieczu, bo miejscami linia sie robi przerywana zamiast ciągłej. Poza tym super, popracuj tylko nad robieniem zdjęć bo to jest trochę niedoświetlone.
Strasznie imho gryzie się ten niebieski z fioletem ... ale jak to mówią są gusta i guściki
p.s-widziałbym trochę inny kolor tych brązowych wstawek (bardziej kościany ).
p.s2-będziesz coś jeszcze z podstawka robił ?
p.s-widziałbym trochę inny kolor tych brązowych wstawek (bardziej kościany ).
p.s2-będziesz coś jeszcze z podstawka robił ?
Sucha trawka + czaszka czy inny bits i byłoby dużo lepiej
Swietna kolorystyka, czysto , technicznie bardzo fajnie , podstawka slaba , ale i tak najgorszy jest miecz - mam wrazenie , ze w ogole nie jest pomalowany tylko czarny podklad i wzorki... Imho bardzo psuje efekt figurki.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetna robota Poza mieczem, który wygląda jakby nie był wcale pomalowany