Prace tomass'a - bye bye wfb
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Prace tomass'a - bye bye wfb
Siemka!
Od ostatniego mojego tematu minęło z dziewięć miesięcy, a mój skill trochę się poprawił. Jak ktoś będzie ciekawy to znajdzie starą galerię
Tak... Jak sama nazwa wskazuje, armią prezentowaną będą krasnoludy.
Pierwsza praca: Moja konwersja na master engineera z obsługanta: dodany "topór", pistolet, placek z bajerami i opaska na oku. Great weapon jest nieprzymocowany jeszcze.
Demoniarz. Niedokończony, zostały metaliki i oczy.
Szeregowy slayer
I ostatnia praca; wzór gaci dla klocka slayerów. Mam zamiar wykonać 4 różnorodne kolorystyki o uzupełniających kolorach.
Zdjęcia robione w Raw, więc kolorystyka może być troszkę odstająca od rzeczywistej.
No tak... niby tego mało, ale niedługo powinny dojść takie rzeczy jak organy, stara katapa i żyrek.
Ogólnie bardzo trudno mnie zaciągnąć do malowania (średnio jeden model na tydzień), a jak już zaczynam malować, to bardzo długo - przykładowo gacie w paski malowałem ~40min.
I hope that you'll enjoy it.
Od ostatniego mojego tematu minęło z dziewięć miesięcy, a mój skill trochę się poprawił. Jak ktoś będzie ciekawy to znajdzie starą galerię
Tak... Jak sama nazwa wskazuje, armią prezentowaną będą krasnoludy.
Pierwsza praca: Moja konwersja na master engineera z obsługanta: dodany "topór", pistolet, placek z bajerami i opaska na oku. Great weapon jest nieprzymocowany jeszcze.
Demoniarz. Niedokończony, zostały metaliki i oczy.
Szeregowy slayer
I ostatnia praca; wzór gaci dla klocka slayerów. Mam zamiar wykonać 4 różnorodne kolorystyki o uzupełniających kolorach.
Zdjęcia robione w Raw, więc kolorystyka może być troszkę odstająca od rzeczywistej.
No tak... niby tego mało, ale niedługo powinny dojść takie rzeczy jak organy, stara katapa i żyrek.
Ogólnie bardzo trudno mnie zaciągnąć do malowania (średnio jeden model na tydzień), a jak już zaczynam malować, to bardzo długo - przykładowo gacie w paski malowałem ~40min.
I hope that you'll enjoy it.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2015, o 01:53 przez tomasso, łącznie zmieniany 5 razy.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Prace fajne, szkoda że żadna jeszcze nie skończona, ale wszystkie zapowiadają się b. dobrze
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Joł!
Po miesięcznym snu jesiennym obudziłem się w nie całkiem środku zimy. A że wolnego dużo, wróciłem do malowania i kilka rzeczy zrobić mi się udało, min. pomalować TO:
Slayerzy (a jakby inaczej) WiP
wyczekiwana Katapulta... WIP
oraz jeże (czy tam krety) - jednak zdjęcie nie oddaje wyglądu w realu - czytaj chomiki się zlewają
Po miesięcznym snu jesiennym obudziłem się w nie całkiem środku zimy. A że wolnego dużo, wróciłem do malowania i kilka rzeczy zrobić mi się udało, min. pomalować TO:
Slayerzy (a jakby inaczej) WiP
wyczekiwana Katapulta... WIP
oraz jeże (czy tam krety) - jednak zdjęcie nie oddaje wyglądu w realu - czytaj chomiki się zlewają
Jak zwykle wlokę się podobnie do ślimaka. Pod górkę, przemijają pory roku, aż pojawi się nowa praca. Trzeba się wtedy zatrzymać i odpocząc. No cóż, święto!
WIP - Sorcerer Nurgla - doclelowo magister do Cult of Possessed w Mordheimie. Może by tak PMOTM?
Yyy... kilkumiesięczny już engineer. Jakoś nie chciało mi się wrzucać
No i... jeszcze starsza obsługa katapy... kolorowa kompania
Jak zwykle skromnie, Zapraszam do komentarzy, aczkolwiek ich nie oczekuję. Zmieniło się to w taką galerię do oglądania ;P
W przyszłośći (planuję za jakieś kilka dni, aczkolwiek przesunięcie może trwać do miesiąca... jak zresztą wiecie ;P) zpodziewaćsię należy innych jeszcze gostków do Mordheima. Mianowicie cały team - kultyści i takie tam.
WIP - Sorcerer Nurgla - doclelowo magister do Cult of Possessed w Mordheimie. Może by tak PMOTM?
Yyy... kilkumiesięczny już engineer. Jakoś nie chciało mi się wrzucać
No i... jeszcze starsza obsługa katapy... kolorowa kompania
Jak zwykle skromnie, Zapraszam do komentarzy, aczkolwiek ich nie oczekuję. Zmieniło się to w taką galerię do oglądania ;P
W przyszłośći (planuję za jakieś kilka dni, aczkolwiek przesunięcie może trwać do miesiąca... jak zresztą wiecie ;P) zpodziewaćsię należy innych jeszcze gostków do Mordheima. Mianowicie cały team - kultyści i takie tam.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
świetni kultyści i pokurcze
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii