Co z tą hydrą??
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Re: Co z tą hydrą??
Shino, nie znasz się i piszesz bez sensu. Lead from back działa tylko na "Skaven Characters" a poganiacz takowym nie jest. Jankiel ma rację co do LD
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
tojeszcze raz powoliHobbit pisze:. Lead from back działa tylko na "Skaven Characters" a poganiacz takowym nie jest.

ale niech wam bedzie... bo nie chce mi sie juz zajmowac ta kwestia
Shino może chociaż raz przyznasz się do błędu i przyznasz ze nie miałeś racji?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
a jestes pewien ze sie myli?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Shino, jeżeli masz oddział w linii i w pierwszym szeregu herosa to nie możesz jedynie korzystać z commanda.
Dodatkowo jak masz bohatera nie w pierwszym rzędzie to nie daje zasad liderki, a jak odmowi challenge to jest out of game.
Ale jeżeli jesteś pewien, to quoteuj RB
Dodatkowo jak masz bohatera nie w pierwszym rzędzie to nie daje zasad liderki, a jak odmowi challenge to jest out of game.
Ale jeżeli jesteś pewien, to quoteuj RB

Release the Przemcio!
ehh juz mialem sie nie odzywac bo wszystko mi jedno jak to bedzie byleby bylo tak samo...trikk pisze: Ale jeżeli jesteś pewien, to quoteuj RB
troche jednak boli niekonsekwencja.
dwarfy z helki sa liczone jako characterzy bo scinaja ruch (wiec przynajmniej na potrzeby ruchu)
banner z oddzialu jest liczony tak jak banner na hero (mimo, ze tez tu tylko zasady characterow juz scinaja sztandary w tylnich szeregach)
natomiast zalloganci hydry nie licza sie juz jako characterzy iwec d zawsze daja...
ale skoro tak chcecie...
To nie jest jakiś tam załogant, jeden specjalny model, tylko oddział. Oddział o 8 ldnatomiast zalloganci hydry nie licza sie juz jako characterzy iwec d zawsze daja...
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Takbigpasiak pisze:a jestes pewien ze sie myli?

Shino tylko ze różnica jest taka ze tylko bohaterowie mogą dołączać się do jednostek. Po prostu jeśli chodzi o ruch zawsze bierze się najniższy współczynnik mv, Natomiast jeśli chodzi o LD to zawsze najwyższyShino pisze:troche jednak boli niekonsekwencja.
dwarfy z helki sa liczone jako characterzy bo scinaja ruch (wiec przynajmniej na potrzeby ruchu)
banner z oddzialu jest liczony tak jak banner na hero (mimo, ze tez tu tylko zasady characterow juz scinaja sztandary w tylnich szeregach)
natomiast zalloganci hydry nie licza sie juz jako characterzy iwec d zawsze daja...

dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
A to dlaczego?