Mam to samo zdanie. Dodatkowa rodzi to pewne przegięcie pod tytułem "to tylko 50 zł więcej" i za parę lat będziemy mówić no przecież jeszcze 75% budżetu mastera zostaje dla Was...CzarnY pisze:moim zdaniem statuetki + dyplomy wystarcza. czolowka i tak na pewno ma juz pomalowane, odbajerzone armie i watpie, zeby box z figurkami czy nawet batalion znaczaco poprawil im stan posiadania.
zdecydowanie wolalbym te dodatkowe 50 zl wydac na ciasto/kawe/hebate dla wszystkich uczestnikow mastera, tudziez kupic jakis blister i nagrodzic o jedno miejsce wiecej.
doplata do wyjazdu 8 osob na ETC to moim zdaniem gruba przesada.
Nie z mojej strony (jako orga PGA) zdecydowany sprzeciw dla podnoszenia podatku masterowego. Każda złotówka na takim turnieju jest ważna a to że nagrody czasem mają wartość 1000 zł i lepiej to już kwestia znalezienia sponsorów. Darek jeśli masz tyle zapału to proponuje właśnie znaleźć sponsorów którzy się dorzucą do nagród za zakończenie ligi a w zamian ich banerki będą zawieszone np. na str.ligi i tutaj oraz będą podziękowania dla nich na DMP.
Statuetki i dyplomy są świetne i nie ma co w tym grzebać.