Ile lat mają gracze warhammera
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Ile lat mają gracze warhammera
29 lat, bitewniaki od 2004 , WFB od 3 lat...i jeszcze spokojnie do 2012 dociągnę..potem wiadomo 21.12.2012 i sajonara
Co do czasu gry to w RPG siedzę z 14 - 15 lat. Bitewniakami interesuję się od gdzieś 12 - 13 (z przerwami), ale WFB dopiero z 6. Maluję bardzo mało z wielkimi przerwami - w sumie na poważnie zacząłem malować dopiero w tym roku, nie gram prawie wcale, bo nie mam czasu. Trudno też znaleźć wielbicieli hobby w podobnym mi wieku (szczególnie w małym mieście). Nie wiem jak u starszych graczy, ale ja miałem fajną ekipę do grania, z tym, że dzieci, żony... i w sumie zostałem sam
Szkoda, że nie wszystkie kobiety są tak tolerancyjne jak moje kochanie...
Moja obecnie już żona na początku patrzyła podobnie jak większość naszych partnerek, z odrobiną litości. Później jednak widząc ile mi to sprawia radości zmieniła nastawienie. Dzielnie mnie dopinguje, czasem pomaga w aukcjach, lub maluje podkładem. Grać w RPG i malować nie chce, mówi, że to nie dla niej
Co do czasu gry to w RPG siedzę z 14 - 15 lat. Bitewniakami interesuję się od gdzieś 12 - 13 (z przerwami), ale WFB dopiero z 6. Maluję bardzo mało z wielkimi przerwami - w sumie na poważnie zacząłem malować dopiero w tym roku, nie gram prawie wcale, bo nie mam czasu. Trudno też znaleźć wielbicieli hobby w podobnym mi wieku (szczególnie w małym mieście). Nie wiem jak u starszych graczy, ale ja miałem fajną ekipę do grania, z tym, że dzieci, żony... i w sumie zostałem sam
Szkoda, że nie wszystkie kobiety są tak tolerancyjne jak moje kochanie...
Moja obecnie już żona na początku patrzyła podobnie jak większość naszych partnerek, z odrobiną litości. Później jednak widząc ile mi to sprawia radości zmieniła nastawienie. Dzielnie mnie dopinguje, czasem pomaga w aukcjach, lub maluje podkładem. Grać w RPG i malować nie chce, mówi, że to nie dla niej
21, od 8 lat w wfb, z niewielkimi przerwami, cały czas dwarfy
As I walk through the valley of the shadow of death I am not afraid 'cause I'm the BIGGEST MOTHERFUCKER in the whole valley!
Gen. George S. Patton
Gen. George S. Patton
22 lata :p Zaczynałem jak była V edycja, ale miałem sporą przerwę. O&G 4ever
" Niech wygra ten, kto ma więcej szczęścia w kościach!!! "
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
31, 37, 36, 26, 39, 27, 24 no widzę że i najstarsi odważyli się przyznać do wieku :> W klubie do którego chodzę tu w uxbridge przychodzą kolesie po 50! ale towarzystwo jest w różnym wieku. W Polsce nie słyszałem o przypadkach przekraczających 40-45 lat. Tutaj to narmaka! Rzekłbym że w tym kraju w batla grają bardzo nietuzinkowe persony, i z wyglądu i z zachowania ale też wiekowo pokombinowani Kobity też się widuje!
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2009, o 14:57 przez Kefas, łącznie zmieniany 1 raz.
30 lat a Warhammera gram od 1996 roku.
Najpierw grałem DE (nawet mi się raz turniej udało w Częstochowie zając 1-sze miejsce i wygrać figurkę "Great Unclean One" hehe - tak pozatym to wszędzie dostawałem wklepane). Potem miałem długą przerwę i teraz sobie zbieram O&G i robię dla nich makietę.
Narazie mam 2 miesięczną córkę i już widzę że powoli łapie klimat bo mocno boi się smoka i płakała jak go zobaczyła (wzbudza terror) - mógł to być oczywiście zbieg okoliczności bo generalnie dużo płacze ale ja się trzymam wersji że zasadę strachu i terroru już opanowała.
Najpierw grałem DE (nawet mi się raz turniej udało w Częstochowie zając 1-sze miejsce i wygrać figurkę "Great Unclean One" hehe - tak pozatym to wszędzie dostawałem wklepane). Potem miałem długą przerwę i teraz sobie zbieram O&G i robię dla nich makietę.
Narazie mam 2 miesięczną córkę i już widzę że powoli łapie klimat bo mocno boi się smoka i płakała jak go zobaczyła (wzbudza terror) - mógł to być oczywiście zbieg okoliczności bo generalnie dużo płacze ale ja się trzymam wersji że zasadę strachu i terroru już opanowała.
Rok urodzenia: 1990
Fantastyka: 1998
WFB (pierwsza styczność) 1999-2002
WFB wielki powrót 2009
I to wszystko.
Fantastyka: 1998
WFB (pierwsza styczność) 1999-2002
WFB wielki powrót 2009
I to wszystko.
For the Witch King!
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
nie rób tego więcej, bo jeszcze się mała będzie chciała zemścić.Asterix pisze:
18, female, 3 bitwy za mną
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
nicebem pisze: female
Mój synek (4,5 m), póki co bez zainteresowania słuchał długiego wykładu na temat każdej z ras i nie dał znać w żaden sposób, która mu się bardziej podoba.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
18 lat. w grudniu 19.
Zbieram chyba od podstawówki bo dostałem w prezencie regiment gobosów. I tak to poooowoli idzie bo z kasą krucho przez zamiłowanie do muzyki: koncerty itp. Ostatni rok to wielki powrót do battla xD
Zbieram chyba od podstawówki bo dostałem w prezencie regiment gobosów. I tak to poooowoli idzie bo z kasą krucho przez zamiłowanie do muzyki: koncerty itp. Ostatni rok to wielki powrót do battla xD
"Kobieta powinna być na tyle wykształcona, żeby przyciągnąć głupich mężczyzn i na tyle wulgarna, by kusić inteligentnych"