Czym grać, przeciw komu?
Moderator: Yudokuno
Re: Czym grać, przeciw komu?
nihil novi. Wystawiałam już takie rzeczy. Nie jest złe.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
co polecacie na bestie, na 2350 ( PGA )???
ja zamierzam zagrać jankielowym ofensem, co wy na to???
ja zamierzam zagrać jankielowym ofensem, co wy na to???
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
bedzie ok.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
wiem, że to nie ten temat, ale śpieszę się
czy bestie w sojuszu z dark elfami mogą coś więcej ugrać na turnieju parowym 2x1250???
czy bestie w sojuszu z dark elfami mogą coś więcej ugrać na turnieju parowym 2x1250???
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
zalezy jak zagrane i jak rozpiski dopasnowane.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Maja rydwany w corach i dostep do magii besti, ktora jest bardzo mocna. Nie wiem jak jest na twoim turnieju ale czesto jest tak ze general jest losowo wybierany. Jak wylosujesz generala DE to herdy i pieski nie moga uzywac zasady ambush.
Tak pozatym to bestie maja malo jednostek do wyboru ale swietne figurki.
Tak pozatym to bestie maja malo jednostek do wyboru ale swietne figurki.
sojusz dwóch armii nienawidzących się nawzajem jest zabroniony
mój sojusznik ma 3x psy, 3x minosie, jakichś bohaterów i skirmiszowe śmiecie
ja wystawiam czarodziejkę z dagerem, bsb-ka/kociołek, shade-ów, 2x coki, hydre, dark riderów
jak będę miał dokładne rospy to napisze i może wrzucę jakiś raporcik albo nawet całe sprawozdanie z turnieju
mój sojusznik ma 3x psy, 3x minosie, jakichś bohaterów i skirmiszowe śmiecie
ja wystawiam czarodziejkę z dagerem, bsb-ka/kociołek, shade-ów, 2x coki, hydre, dark riderów
jak będę miał dokładne rospy to napisze i może wrzucę jakiś raporcik albo nawet całe sprawozdanie z turnieju
w DE wszystko (no może poza Exekami i Wiedzmami) jest rewelacyjne. Sądzę jednak że jeśli przeciwnik gra na Żabie... sorry Slanie weź Hoteka, reszta jak sobie życzysz, nie ma jakiejśc specjalnej rozpy pod Lizzi, rzuć okiem na dział rozpiski, pomyśl, zobacz co masz działaj.
Ż.
Ż.
Opcja full ofens zdecydowanie daje radę i gra się nią bardzo komfortowo. Wszystkie bitwy z lizakami jak na razie wygrałem.nie ma jakiejśc specjalnej rozpy pod Lizzi
Na priesta starczają DR z dodatkowym atakiem z kotła, a COK to już z pewnością (gołych 5, żeby nie marnować drogiego oddziału na zabicie priesta).
Mam zajebistą rozpiskę antykrasnoludzką. Grałem tym już 4 bitwy i zajebiście zdaje egzamin (oczywiście tylko na dwarfy ). Podstawa to bsb z pendantem, kocioł lub dwa, jeden-dwa duże wagony COK, duże oddziały gwardii (dwa lub trzy), harpie, DR. Pełen napór, kraśki nie zdążą tego wystrzelać, a cokolwiek dojedzie spokojnie da sobie radę. Tępe jak cholera, ale gra się bardzo bezstresowo
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Też grałem taką rozpa na dwarfy, tylko ,że dałem klocek 10 coków z bsb który miał sztandar hydry i 2x 18 BG , spisało się świtnie , do walki doszło 7Coków , przy szarży miałem 18 ataków S6 , przerżnołem się przez longberdów i najechałem na ironów i ich też zmiażdzyłem , ogólnie coś koło 15-5 , bo sporo mi zastrzelił
I believe in Honour.!
ja grałem na BG z dreadlordem z executioner axe, Exeki z assasinem(niweluje problem braku ASF w dodatku to nie problem zaszarżować na krasie ) i coldy z hydra banner. Do tego kocioł i jakieś śmiecie na maszyny. Wszystko byłoby dobrze tylko nie dałem perły na coldy i wciągnął mi je runą w hamererów gdzie ugrzęźli na tyle by dostać ironów od boku .Ale kumpel, aż zrobił fotę martwych hamców(chyba 14 )