DE 2250 (walka walka walka :D)
DE 2250 (walka walka walka :D)
moja wizja de nieco inna niz wszystkie wytestowane nie raz i jak ma sie z tym troche ogrania to potrafi byc mordercze
Dreadlord [565]
General; Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Shield
Crimson Death
Pendant of Khaeleth
Null Talisman (x2)
Black Dragon
Death Hag [225]
Battle Standard
Cauldron of Blood
Sorceress [150]
Dispel Scroll
Ring of Hotek
Assassin [146]
Manbane
Rune of Khaine
3x Harpies [165]
Dark Riders [85]
Crossbowmen [100]
14 Corsairs [190]
2ndWeapon FCG
Sea Serpent Standard
14 Black Guard [245]
FCG
Standard of Hag Graef
2x Reaper Bolt Thrower [200]
War Hydra [175]
co o tym myslicie?
Dreadlord [565]
General; Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Shield
Crimson Death
Pendant of Khaeleth
Null Talisman (x2)
Black Dragon
Death Hag [225]
Battle Standard
Cauldron of Blood
Sorceress [150]
Dispel Scroll
Ring of Hotek
Assassin [146]
Manbane
Rune of Khaine
3x Harpies [165]
Dark Riders [85]
Crossbowmen [100]
14 Corsairs [190]
2ndWeapon FCG
Sea Serpent Standard
14 Black Guard [245]
FCG
Standard of Hag Graef
2x Reaper Bolt Thrower [200]
War Hydra [175]
co o tym myslicie?
ano moge str 11 2b czytaj
http://strony.aster.pl/barbaros/uscisleniatest.pdf
http://strony.aster.pl/barbaros/uscisleniatest.pdf
- swieta_barbara
- habydysz
Wywalilbym kusznikow - moim zdaniem to beznadziejny oddzial, zwlaszcza ze masz tylko 1xdr. Za zaoszczedzone punkty usilowalbym wsadzic 2x kusze na DR.
Kusznicy są świetni, prawie nic nie kosztują, bić się potrafią a i strzelają nieźle. Ja jestem z nich zajebiście zadowolony, zwłaszcza, że trzeba wziąć core'y.
Nie możesz. Zerknij na aktualne uściślenia i FAQ GW.ano moge str 11 2b czytaj
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
mi tam jeden fast w zupelnosci wystarcza a kusznicy w szarzy jak maja +1A (kociol) to radza sobie a takimi unitami jak driady np. (pod warunkiem ze feara zdadza ) no i zawsze jest jakis tam ostrzal aby fasty kroic a kusze na ridersach to moim zdaniem marnowanie pkt
kurde to w takim razie gralem lewa rozpiska na przynajmniej 3 masterach (np. dmp:P)
szkoda bo w takim razie musze miec drugiego scrola albo wywale pok z lorda... trzeba pokminic
kurde to w takim razie gralem lewa rozpiska na przynajmniej 3 masterach (np. dmp:P)
szkoda bo w takim razie musze miec drugiego scrola albo wywale pok z lorda... trzeba pokminic
zdecydowanie zgadzam się z Jankielem dzis praktycznie w kazdej armii masz KB albo Flaming Atak.
Co do fastów to się z Tobą nie zgodze, są ganielni z kuszami. Nieźle strzelają, wypełniają swoje zadania, w strzelaniu pokonują kazdego innego fasta, ponato wystarczy ze lekko zmiękcze jakiś odział i juz moge go zaszarzować i zjeść w HtH.
Co do fastów to się z Tobą nie zgodze, są ganielni z kuszami. Nieźle strzelają, wypełniają swoje zadania, w strzelaniu pokonują kazdego innego fasta, ponato wystarczy ze lekko zmiękcze jakiś odział i juz moge go zaszarzować i zjeść w HtH.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- swieta_barbara
- habydysz
Wczoraj na turnieju dr wykonczyli sorcke HE na 1 ranie (general), wsadzili 2 rany Dragon Princom i lucznikom HE, 3 rany psom khorna - z kusz. W sumie jakies 140 + 60 + 20 + 50 = 270 punktow w 3 bitwach, czyli 120 do przodu. Moim zdaniem kikass.
Bludzio zaszarżował na DR , Ci wytrzymali mając tylko warda od kociołka , do szarżował smok z potionem i wziął imu 4 życia , następnie zostało 3DR i Ci ,a właściwie konie zraniły raz i go dorżneły . Druga 5 walnęła szarżę pieską od flanki i zabiła 1 , nikt nie oddawał , z testu zabrało mu 3 życia , w następnej turze ich zarąbli Świetna jednostka!
I believe in Honour.!
nie watpie w to co piszesz ale moja rozpa raczej nastawiona jest na hth i czesto ridersi sa poswiecani do odgiecia czegos jak harpii nie ma w poblizu a z kuszami to juz wiecej pkt oddaje. Ja jakos nie mam przekonaniaswieta_barbara pisze:Wczoraj na turnieju dr wykonczyli sorcke HE na 1 ranie (general), wsadzili 2 rany Dragon Princom i lucznikom HE, 3 rany psom khorna - z kusz. W sumie jakies 140 + 60 + 20 + 50 = 270 punktow w 3 bitwach, czyli 120 do przodu. Moim zdaniem kikass.
w sumie to racja ale jakos ciezko mi zrezygnowac z tego mr na smoku swietna sprawa i czasto bardzo ulatwia zycie.Jankiel pisze:Bo masz pendanta. A przy regence prawdopodobnie zaczną walić w lorda, zwłasza, że flaming ataki i killingblowy są dziś powszechne.
niestety nie mam teraz ani ab ani booka pod reka i ciezko sie na cos zdecydowac ale najprawdopodobniej najblizszy master jakiego odwiedze to bedzie regenka i mr ostatnio bardzo zadko sie zdaza zebym tracil gienka a wardy jakie musi zdawac sa od ostrzalu wiec teoretycznie nie powinno byc duzej roznicy ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.
Hmm z tego co można zauważyć to dyskusja jest na temat: brać kuszoli czy nie. Z tego co mówisz SexRocket to jest to armia do walki, wiec oddział 10 typa stojących gdzieś tam z tyłu jest średnio interesujący. Z tego co pamiętam jak graliśmy miałeś tam czarkę? Bym zamienił ich na kolejnych darków. Podobna cena a w ataku mogliby nawet i 10 ataków z s4 pocisnąć albo jakis killing blow czy coś - przy hejcie to dość sporo. Dodatkowo jeszcze bardziej nastawiasz się na uderzenie.
W sumie corsarze ssają... owszem z kotłem mogą mieć naprawdę ciekawe ataki i nawet jakiś tam pancerz na ostrzał też jest... ale ogólnie.... wiem wiem są trzecim corem
W sumie corsarze ssają... owszem z kotłem mogą mieć naprawdę ciekawe ataki i nawet jakiś tam pancerz na ostrzał też jest... ale ogólnie.... wiem wiem są trzecim corem