Nie no - Ty sobie chyba jaja robisz z ludzi. To jest jakiś zakład? Jak wygrzmocić 716 osób w 30 dni?ScorpiusX pisze:wyraźnie napisałem Ekspert Media Szczecin http://ekspertmedia.eu/ odpowiedzialny za ten temat jest Marcin Łubian jakby co
stronka gówniana ale firma prężna, organizowała kilka imprez na cały szczecin
firma marketingowa a nie jakaś tam mediaexpert
zajmują się reklamą, wydają czasopismo
Zainteresowani zwracają uwagę na brak adekwatnych informacji w sieci o rzeczonych firmach, a Ty im podrzucasz linka do strony zrobionej w 5 min (łącznie z rejestracją domeny) na kolanie i mówisz, że to prężna firma marketingowa, i że zrobiła kilka imprez na CAAAAŁY Szczecin?
Padre - na taką ulotkę w sieci to może sobie pozwolić projektnat odzieży BHP a nie prężna firma marketingowa, która zrobiła kilka imprez na cały Szczecin.
Zajmują się reklamą? Sieć jest im obca, to jakie kanały preferują? Reklamują telewizory jodłując przy miejskich klombach?
Ale jakby co? I za co jest odpowiedzialny? Za stronę internetową, jodłowanie czy klomby?ScorpiusX pisze:odpowiedzialny za ten temat jest Marcin Łubian jakby co
Uuuu. Grafika. I te sprawy. No to jak te sprawy to ja nie wnikam. Nie wiem co prawda co to za sprawy, ale jak mówisz, że te to chyba trzeba wierzyć. Po prostu nie wypada inaczejScorpiusX pisze:s3e group to też firma (choć jednoosobowa)
grafika i te sprawy, tu niestety strony internetowej brak, przynajmniej nie znam
Od wizerunku do podania nazwy cały czas mamy jeszcze kawałek.ScorpiusX pisze:powiem w skrócie, firmy z którymi rozmawiałem po prostu czekają na jakieś decyzje z mojej strony, czy robię to z LL czy bez w przeciwnym wypadku NIE CHCĄ bym wykorzystywał ich wizerunek
ScorpiusX pisze: po to człowiek ogranicza podawanie wam informacji, żebyście nie próbowali mnie wycyckać
Czytałeś to? Czujesz jak to brzmi?
Poza tym - spokojna Babci kolarzówa. Ludzi którzy mają odpowiedni know how nie tak łatwo wycyckać. Ja sobie na przykład nie wyobrażam wycyckania firmy reklamowej jodłującej przy klombach. Mimo, że potrafię jodłować.