To chyba głupi żart ?Ale spoko jako koleś który chcial nas pozwać za to że łamiemy prawo autorskie GW organizując turnieje na nie-licencjonwanych zasadach (np. uściślenia sędziowskie) nie zadziwi nas juz absolutnie niczym
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
To chyba głupi żart ?Ale spoko jako koleś który chcial nas pozwać za to że łamiemy prawo autorskie GW organizując turnieje na nie-licencjonwanych zasadach (np. uściślenia sędziowskie) nie zadziwi nas juz absolutnie niczym
Ja też prosze o linkaszafa@poznan pisze:nie, to nie żart, mogę zalinkować jeśli chcesz. Płacze niedorobionego prawnika któremu źli sędziowie z LS popsuli armię.
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
I wszystko jasne.szafa@poznan pisze:nie, to nie żart, mogę zalinkować jeśli chcesz. Płacze niedorobionego prawnika któremu źli sędziowie z LS popsuli armię.
Oskar pisze:http://www.forum.strefazero.net/viewtop ... sc&start=0
Sam znalazłem na forum strefy - polecam poczytać
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.