Nie lepszy alter? Arcane, Bol, wardzik 4+ na strzelanko i encha, moim zdaniem fajna kombinacjaWraz z lordem waywatcherem z arcane bodkins i bow of loren
Ale jednak klimacik waya- super!
Pzdr
Moderator: Gremlin
Nie lepszy alter? Arcane, Bol, wardzik 4+ na strzelanko i encha, moim zdaniem fajna kombinacjaWraz z lordem waywatcherem z arcane bodkins i bow of loren
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza" mają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalary
Nie, bo mam tak wypchaną po brzegi rozpiskę, że nie ma jak. Drugą rzeczą, którą chcę wypróbwać są dwie magiczki drugolevelowe. A armia wygląda następująco (jeśli tylko uda mi się w ciągu tych kilku dni zdobyć 10 łuczników).A wrzucasz coś jeszcze temu wayowi? Np. siateczki, tudzież nie wiem, jakiegoś warda?
Te moje rozpiski WE są robione przede wszystkim pod klimat - ich moc średnio mnie interesuje. Ale ostatnio okazało się, że nawet da się tym pograć z całkiem niezłymi wynikami - pora sprawdzić duże punkty.Ale jednak klimacik waya- super!
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza" mają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalary