Nie lepszy alter?Wraz z lordem waywatcherem z arcane bodkins i bow of loren

Ale jednak klimacik waya- super!
Pzdr
Moderator: Gremlin
Nie lepszy alter?Wraz z lordem waywatcherem z arcane bodkins i bow of loren
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza"mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalarymają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.
Nie, bo mam tak wypchaną po brzegi rozpiskę, że nie ma jak. Drugą rzeczą, którą chcę wypróbwać są dwie magiczki drugolevelowe. A armia wygląda następująco (jeśli tylko uda mi się w ciągu tych kilku dni zdobyć 10 łuczników).A wrzucasz coś jeszcze temu wayowi? Np. siateczki, tudzież nie wiem, jakiegoś warda?
Te moje rozpiski WE są robione przede wszystkim pod klimat - ich moc średnio mnie interesuje. Ale ostatnio okazało się, że nawet da się tym pograć z całkiem niezłymi wynikami - pora sprawdzić duże punkty.Ale jednak klimacik waya- super!
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza"mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalarymają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.