Jako że wracam do WFB to postanowiłem kupić armię.
Chciałem mieć mało modeli bo nie mam czasu na malowanie i tak oto zacząłem ciapkać:
Fotka poglądowa. Nie zalezy mi na poziomie PRO. Takie malowanie na szybko bo to armia do gry a nie do oglądania.
Tu zostało kilka detali : dziąsła psiaków, oczy psiaków, kolce na grzbietach psiaków, cieniowanie białego na flamerze i wyciągnięcie różu na macki wzdłuż "ciała" flamera.
Podstawki też lekko do dopracowania (to na razie testy i musze przejścia pomiędzy odcieniami poprawić).
Takie tam ciapkanie Reykiego...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Takie tam ciapkanie Reykiego...
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Niedawno ktoś to podawał, polecam zobacz sobie. Jak dla mnie podstawki pozostawiają trochę do życzenia
http://www.coolminiornot.com/article/aid/302
http://www.coolminiornot.com/article/aid/302
Mi sie nie podobają te z tutoriala. poza tym nie chce mi sie dłubać przy tym.
Efekt ma być fajny z odległości 1,5 metra.
Efekt ma być fajny z odległości 1,5 metra.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Z tym PG to przesadziłeś trochę.
Ci co mnie znają wiedzą że nie ma we mnie nic z Powergamera.
To że zaczynam grę Demonami nie oznacza że jestem PG. Po prostu ładna armia, mało modeli i wiele możliwości złożenia.
Ci co mnie znają wiedzą że nie ma we mnie nic z Powergamera.
To że zaczynam grę Demonami nie oznacza że jestem PG. Po prostu ładna armia, mało modeli i wiele możliwości złożenia.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Akurat Reykiemu bym uwierzył Lubi się trochę czasem pocisnać przy stole ale o PG bym go nie posądzał A pozatym ile mozna dostawać w dupę TK?Tularian pisze:Każdy tak mówi...
Demonki całkiem ładne. Przyjemny TT. Fajnie wyszły płomienie. Ja generalnie uważam, że ta armia jest bardzo brzydka, przegięta i wali kupą ale jak ktoś się przynajmniej postara to jakoś starannie i ładnie pomalować to mu nawet wybaczam te powyższe niedogodności jak ze mną gra
I dlaczego połowa demonów musi mieć takie podstawki? Nie dałoby sie ich zrobić na czymś innym? Ja rozumiem, że piekiełko i te klimaty ale ile mozna?
Jakoś nie miałem innego pomysłu.
Pustynia-nuuuda
Zimowe pustkowie-nuuuuda
Moczary-jakoś klimatem nie podchodzą
Pustynia-nuuuda
Zimowe pustkowie-nuuuuda
Moczary-jakoś klimatem nie podchodzą
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken