Takie tam ciapkanie Reykiego...

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Takie tam ciapkanie Reykiego...

Post autor: Reyki »

Jako że wracam do WFB to postanowiłem kupić armię.

Chciałem mieć mało modeli bo nie mam czasu na malowanie i tak oto zacząłem ciapkać:

Obrazek

Fotka poglądowa. Nie zalezy mi na poziomie PRO. Takie malowanie na szybko bo to armia do gry a nie do oglądania.

Tu zostało kilka detali : dziąsła psiaków, oczy psiaków, kolce na grzbietach psiaków, cieniowanie białego na flamerze i wyciągnięcie różu na macki wzdłuż "ciała" flamera.
Podstawki też lekko do dopracowania (to na razie testy i musze przejścia pomiędzy odcieniami poprawić).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Rizzen
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Rizzen »

Niedawno ktoś to podawał, polecam zobacz sobie. Jak dla mnie podstawki pozostawiają trochę do życzenia :)
http://www.coolminiornot.com/article/aid/302
Obrazek

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Mi sie nie podobają te z tutoriala. poza tym nie chce mi sie dłubać przy tym.

Efekt ma być fajny z odległości 1,5 metra.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

HubertOti
Pseudoklimaciarz

Post autor: HubertOti »

Tak na konkursy to raczej nie ale na stole napewno się sprawdzą i będą wyglądały świetnie.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

b. ładny TT, na 1,5m w sam raz. Mógłbyś tylko polakierować lawę.

A poza tym to jesteś PG z parciem na szkło. :D
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Z tym PG to przesadziłeś trochę.

Ci co mnie znają wiedzą że nie ma we mnie nic z Powergamera.

To że zaczynam grę Demonami nie oznacza że jestem PG. Po prostu ładna armia, mało modeli i wiele możliwości złożenia.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

Każdy tak mówi... [-X :wink:
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

No i tłumaczą się winni ;)

No ale tak na dystans 1,5m wygląd fajny, choć ja zwracam uwagę na detale :P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

Tularian pisze:Każdy tak mówi... [-X :wink:
Akurat Reykiemu bym uwierzył :wink: Lubi się trochę czasem pocisnać przy stole ale o PG bym go nie posądzał :wink: A pozatym ile mozna dostawać w dupę TK? :roll:

Demonki całkiem ładne. Przyjemny TT. Fajnie wyszły płomienie. Ja generalnie uważam, że ta armia jest bardzo brzydka, przegięta i wali kupą ale jak ktoś się przynajmniej postara to jakoś starannie i ładnie pomalować to mu nawet wybaczam te powyższe niedogodności jak ze mną gra :wink:

I dlaczego połowa demonów musi mieć takie podstawki? Nie dałoby sie ich zrobić na czymś innym? Ja rozumiem, że piekiełko i te klimaty ale ile mozna?

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Jakoś nie miałem innego pomysłu.

Pustynia-nuuuda
Zimowe pustkowie-nuuuuda
Moczary-jakoś klimatem nie podchodzą

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Rydl
Mudżahedin

Post autor: Rydl »

eeee różne możliwości złożenia demonó ?? :O akurat to jest jedna z tych armii która ma mało wariantów złożenia i Reyq nie oszukujmy się planujesz grać standardem :P

ODPOWIEDZ