Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...

Skaven

Moderator: Hoax

Zablokowany
Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Re: Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...

Post autor: Aldean »

warlord i assasin sa mistrzostwem swiata. a warlord mistrzem kurwa swiata (sorka)
doomwheel nie wystawialny;] chyba ze nie jest w rarach;]

pozdro

kanister
Chuck Norris

Post autor: kanister »

A ja się cieszę że w boxach będzie po 20 figurek.
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.

rada
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: rada »

Aldean pisze: doomwheel nie wystawialny;] chyba ze nie jest w rarach;]
zmartwię Cię, ale wg GW mieści się w slocie Rare :)
Za to Packmaster Skweel Gnawtooth jest w specialu (o.O) chyba mają mistejka :)

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

dajcie spokój i podeślijcie ten cholerny kodeks :D

nowe figurki, poza Queekiem, którego szczerze nienawidzę, niezbyt przypadły mi do gustu..

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Klanraci lepsi niz w 6ed, ale nadal to nie jest to ( te same pozy tlowiow ssa ,poza tym niektore geby sa mega dziwne) , natomiast reszta pierwsza klasa imho.

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Czy Wy też widzicie co napędza doomwheela? :lol2:
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

To co zawsze go napędzało. Szczury. I nie ma w tym nic dziwnego :p ;)

Clanraci z zakrytymi mordami spoko, reszta słaba. Stormy mi się bardzo podobają. Kółko daje rade chociaż chyba wole starą wersje, a i tak najlepiej wyglądają bohaterowie.

Czekam jeszcze na zdjęcie dzwonka nowego i tej bestyjki.
Obrazek

Awatar użytkownika
Robbbb99

Post autor: Robbbb99 »

Pytanko skoro znacie Już mniej więcej kodeks to mam pytanko czy skaveni dalej będą armią hordową tzn ktoś napisał wcześniej że mogą być ale nie muszą tylko czy nie będzie tak ze armia hordowa w porównaniu do nie hordowej będzie mało grywalna ?(chociaż skoro pakują po 20figurek mam nadzieje że będzie bardzo liczebna ale jak tak patrze na tych clan ratów ze strony GW to co z niewolnikami ? i jak ich oddzielić jak wszystkie figurki muszą mieć tarcze )

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

Robbbb99 pisze:Pytanko skoro znacie Już mniej więcej kodeks to mam pytanko czy skaveni dalej będą armią hordową tzn ktoś napisał wcześniej że mogą być ale nie muszą tylko czy nie będzie tak ze armia hordowa w porównaniu do nie hordowej będzie mało grywalna ?(chociaż skoro pakują po 20figurek mam nadzieje że będzie bardzo liczebna ale jak tak patrze na tych clan ratów ze strony GW to co z niewolnikami ? i jak ich oddzielić jak wszystkie figurki muszą mieć tarcze )
Stary, poczekaj aż wyjdzie podręcznik, porób rozpiski, pograj parę bitew to sam zobaczysz.. Teraz nikt Ci tego nie powie, wszystko wyjdzie dopiero w praniu

Awatar użytkownika
Robbbb99

ok spox a co z tymi slevsami (wszystkie figurki clan ratów mają tarcze) wie ktoś coś na ten temat na GW są stare figurki niewolników

kanister
Chuck Norris

Można nie przyklejać tarcz.

Awatar użytkownika
Robbbb99

mogą wtedy wyglądać żałośnie pozatym mają chyba kawałek tarczy w ręku i nie wiem na ile łatwo go wyciać a pozatym to może wogóle nie będzie niewolników tylko Night runnersi w klocku i to może być trochę kaszanka jak zabraknie figurek po 2pkt

kanister
Chuck Norris

Clanraty mają normalną rękę, bez zadnych kawałków tarcz.

Awatar użytkownika
Robbbb99

Te stare to napewno ale z tymi nowymi nie wiem jak jest może clanratslaves wogóle nie być albo będą stare wzory robiły za niewolników a nowe za clanratów

Awatar użytkownika
Uki

Post autor: Uki »

Chomikowóz zajebisty, clanraty i stormy osobiscie mi się nie podobają, bohaterowie ok.

Słabo będą wyglądać na stole nowi clanratsi i starzy runnersi.......jakoś tak nie spójnie......

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

A moze pierdolnie Cie jutro ciezarowka i juz sie nie dowiesz nic na temat Slavow.. Stary poczekaj jeszcze troche spokojnie i zobaczysz (chyba ze pierdolnie Cie ciezarowka).

Sory, nie moglem sie powstrzymac. Takie 'profilaktyczne narzekanie' mnie dobija.

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

ja jedynie mam nadzieje że nie zjebią zasad stormverminów, figsy baaardzo mi się podobają!

Swoją drogą, wszystko to co tu ujrzeliśmy będzie już w listopadzie w sprzedaży?

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

no może wreszcie się zmotywuję do sklejenia tych 60 nocników które mi zostały po planowaniu armii eshinu z SOC:P

snikch i queek genialni jak dla mnie, podoba mi sie ta dynamika ala mordheim ze skakaniem, i matrixowym bieganiem po ścianach;) wreszcie ci herosi wyglądają jak superszybcy, zwinni, szczurzy bohaterowie:)
za to clansi wyglądają torchę jak banda troglodytów:P ale myślę że cos da się z nich wycisnąc.. chociażby tarcze do 5ed metalowych figsów:P:P

PS. sztandar na doomwheelu miażdży system;)

rada

Post autor: rada »

Robbbb99 pisze:Pytanko skoro znacie Już mniej więcej kodeks to mam pytanko czy skaveni dalej będą armią hordową tzn ktoś napisał wcześniej że mogą być ale nie muszą tylko czy nie będzie tak ze armia hordowa w porównaniu do nie hordowej będzie mało grywalna ?(chociaż skoro pakują po 20figurek mam nadzieje że będzie bardzo liczebna ale jak tak patrze na tych clan ratów ze strony GW to co z niewolnikami ? i jak ich oddzielić jak wszystkie figurki muszą mieć tarcze )
Robbbb99 pisze:ok spox a co z tymi slevsami (wszystkie figurki clan ratów mają tarcze) wie ktoś coś na ten temat na GW są stare figurki niewolników
Robbbb99 pisze:mogą wtedy wyglądać żałośnie pozatym mają chyba kawałek tarczy w ręku i nie wiem na ile łatwo go wyciać a pozatym to może wogóle nie będzie niewolników tylko Night runnersi w klocku i to może być trochę kaszanka jak zabraknie figurek po 2pkt
Robbbb99 pisze:Te stare to napewno ale z tymi nowymi nie wiem jak jest może clanratslaves wogóle nie być albo będą stare wzory robiły za niewolników a nowe za clanratów
Koleś, ogarnij się, wiesz co to jest interpunkcja? Jakieś pytajniki uznajesz w życiu codziennym? Chyba, że to '99 to Twój rocznik urodzenia, to nie było pytania...
Przejrzenie dotychczasowych wiadomości nie zajmie Ci dużo czasu a i nauczysz się chociaż poprawnie klikać te klawisze...
vocal pisze:za to clansi wyglądają torchę jak banda troglodytów:P ale myślę że cos da się z nich wycisnąc.. chociażby tarcze do 5ed metalowych figsów:P:P
masz może gdzieś pod ręką linka z tymi tarczami z 5ed?
vocal pisze:PS. sztandar na doomwheelu miażdży system;)
no ba :)

##############edit##############
kolejna porcja nowinek!!!
Clanraty - części
DoomWheel - części
summary

#down
niektórzy są leniwi albo nie ogarniają nowej stronki GW :)
Ostatnio zmieniony 6 paź 2009, o 15:41 przez rada, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Next month the new Skaven will be clawing their way into a Hobby Centre near you, but you can get a first look at them this week. The Skaven Black Box should be in your local store by Wednesday or Thursday this week, so make sure you get down and check out the new frames.
k... idę już dziś :> może zrobię jakieś fotki to podeślę... ciekawe jak to paskudztwo w łapach będzie wyglądać :-k

up rada chyba pisaliśmy posta w tym samym czasie :D no ale co się dziwić przecież to gorący temat jest :> zdjęcia wywaliłem zresztą można je znaleźć na stronce GW
Ostatnio zmieniony 5 paź 2009, o 21:28 przez Kefas, łącznie zmieniany 2 razy.

Zablokowany