Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Moderator: Hoax
Re: Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
warlord i assasin sa mistrzostwem swiata. a warlord mistrzem kurwa swiata (sorka)
doomwheel nie wystawialny;] chyba ze nie jest w rarach;]
pozdro
doomwheel nie wystawialny;] chyba ze nie jest w rarach;]
pozdro
Klanraci lepsi niz w 6ed, ale nadal to nie jest to ( te same pozy tlowiow ssa ,poza tym niektore geby sa mega dziwne) , natomiast reszta pierwsza klasa imho.
Czy Wy też widzicie co napędza doomwheela?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Pytanko skoro znacie Już mniej więcej kodeks to mam pytanko czy skaveni dalej będą armią hordową tzn ktoś napisał wcześniej że mogą być ale nie muszą tylko czy nie będzie tak ze armia hordowa w porównaniu do nie hordowej będzie mało grywalna ?(chociaż skoro pakują po 20figurek mam nadzieje że będzie bardzo liczebna ale jak tak patrze na tych clan ratów ze strony GW to co z niewolnikami ? i jak ich oddzielić jak wszystkie figurki muszą mieć tarcze )
Stary, poczekaj aż wyjdzie podręcznik, porób rozpiski, pograj parę bitew to sam zobaczysz.. Teraz nikt Ci tego nie powie, wszystko wyjdzie dopiero w praniuRobbbb99 pisze:Pytanko skoro znacie Już mniej więcej kodeks to mam pytanko czy skaveni dalej będą armią hordową tzn ktoś napisał wcześniej że mogą być ale nie muszą tylko czy nie będzie tak ze armia hordowa w porównaniu do nie hordowej będzie mało grywalna ?(chociaż skoro pakują po 20figurek mam nadzieje że będzie bardzo liczebna ale jak tak patrze na tych clan ratów ze strony GW to co z niewolnikami ? i jak ich oddzielić jak wszystkie figurki muszą mieć tarcze )
A moze pierdolnie Cie jutro ciezarowka i juz sie nie dowiesz nic na temat Slavow.. Stary poczekaj jeszcze troche spokojnie i zobaczysz (chyba ze pierdolnie Cie ciezarowka).
Sory, nie moglem sie powstrzymac. Takie 'profilaktyczne narzekanie' mnie dobija.
Sory, nie moglem sie powstrzymac. Takie 'profilaktyczne narzekanie' mnie dobija.
no może wreszcie się zmotywuję do sklejenia tych 60 nocników które mi zostały po planowaniu armii eshinu z SOC:P
snikch i queek genialni jak dla mnie, podoba mi sie ta dynamika ala mordheim ze skakaniem, i matrixowym bieganiem po ścianach;) wreszcie ci herosi wyglądają jak superszybcy, zwinni, szczurzy bohaterowie:)
za to clansi wyglądają torchę jak banda troglodytów:P ale myślę że cos da się z nich wycisnąc.. chociażby tarcze do 5ed metalowych figsów:P:P
PS. sztandar na doomwheelu miażdży system;)
snikch i queek genialni jak dla mnie, podoba mi sie ta dynamika ala mordheim ze skakaniem, i matrixowym bieganiem po ścianach;) wreszcie ci herosi wyglądają jak superszybcy, zwinni, szczurzy bohaterowie:)
za to clansi wyglądają torchę jak banda troglodytów:P ale myślę że cos da się z nich wycisnąc.. chociażby tarcze do 5ed metalowych figsów:P:P
PS. sztandar na doomwheelu miażdży system;)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Robbbb99 pisze:Pytanko skoro znacie Już mniej więcej kodeks to mam pytanko czy skaveni dalej będą armią hordową tzn ktoś napisał wcześniej że mogą być ale nie muszą tylko czy nie będzie tak ze armia hordowa w porównaniu do nie hordowej będzie mało grywalna ?(chociaż skoro pakują po 20figurek mam nadzieje że będzie bardzo liczebna ale jak tak patrze na tych clan ratów ze strony GW to co z niewolnikami ? i jak ich oddzielić jak wszystkie figurki muszą mieć tarcze )
Robbbb99 pisze:ok spox a co z tymi slevsami (wszystkie figurki clan ratów mają tarcze) wie ktoś coś na ten temat na GW są stare figurki niewolników
Robbbb99 pisze:mogą wtedy wyglądać żałośnie pozatym mają chyba kawałek tarczy w ręku i nie wiem na ile łatwo go wyciać a pozatym to może wogóle nie będzie niewolników tylko Night runnersi w klocku i to może być trochę kaszanka jak zabraknie figurek po 2pkt
Koleś, ogarnij się, wiesz co to jest interpunkcja? Jakieś pytajniki uznajesz w życiu codziennym? Chyba, że to '99 to Twój rocznik urodzenia, to nie było pytania...Robbbb99 pisze:Te stare to napewno ale z tymi nowymi nie wiem jak jest może clanratslaves wogóle nie być albo będą stare wzory robiły za niewolników a nowe za clanratów
Przejrzenie dotychczasowych wiadomości nie zajmie Ci dużo czasu a i nauczysz się chociaż poprawnie klikać te klawisze...
masz może gdzieś pod ręką linka z tymi tarczami z 5ed?vocal pisze:za to clansi wyglądają torchę jak banda troglodytów:P ale myślę że cos da się z nich wycisnąc.. chociażby tarcze do 5ed metalowych figsów:P:P
no bavocal pisze:PS. sztandar na doomwheelu miażdży system;)
##############edit##############
kolejna porcja nowinek!!!
Clanraty - części
DoomWheel - części
summary
#down
niektórzy są leniwi albo nie ogarniają nowej stronki GW
Ostatnio zmieniony 6 paź 2009, o 15:41 przez rada, łącznie zmieniany 3 razy.
k... idę już dziś :> może zrobię jakieś fotki to podeślę... ciekawe jak to paskudztwo w łapach będzie wyglądaćNext month the new Skaven will be clawing their way into a Hobby Centre near you, but you can get a first look at them this week. The Skaven Black Box should be in your local store by Wednesday or Thursday this week, so make sure you get down and check out the new frames.
up rada chyba pisaliśmy posta w tym samym czasie no ale co się dziwić przecież to gorący temat jest :> zdjęcia wywaliłem zresztą można je znaleźć na stronce GW
Ostatnio zmieniony 5 paź 2009, o 21:28 przez Kefas, łącznie zmieniany 2 razy.