No i zajebiście mordatrikk pisze:Jadę!
Open Lithuanian Championship 2009
- 4 karabiny
- Beast from the East
Re: Open Lithuanian Championship 2009
http://www.vjtc.lt/pl/pensjonaty
polecam ta miejscowe. bylem tam 2 razy i bylo ok - w miare tanio, w miare czysto, pani w recepcji nawet cos tam po polsku dukala
blisko centrum, w mega-klimatycznej dzielnicy Uzupio
ja chetnie bym pojechal, ale ostatnio krucho z forsa... bede myslal
polecam ta miejscowe. bylem tam 2 razy i bylo ok - w miare tanio, w miare czysto, pani w recepcji nawet cos tam po polsku dukala
ja chetnie bym pojechal, ale ostatnio krucho z forsa... bede myslal
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- 4 karabiny
- Beast from the East
No nie wiem jak Runek z Norbertem jadą to mogą nas nie wpuścić
Popatrzą na ich wyraz twarzy i będzie wtopa

Shino musisz jechać. Ktoś w końcu musi sędziowaćShino pisze:a zamierza ktos od was wyjechac wpiatek?
bo czwartek to tak troche wczesnie
- 4 karabiny
- Beast from the East
Takie atrakcje tylko u mnie w wannieeliah91 pisze:Wiesz karabin nasze facjaty jakoś przejdą gorzej jak zaczniesz uprawiać tam ekshibicjonizm i fallusa pokazywać na lewo i prawo
Ty nie kombinuj tylko zbieraj maneleDarkDruchii pisze:Cosmo, a jechalibyście autem czy pociągiem, bo jak samochodem to może, ku.wa, namówicie)))
- 4 karabiny
- Beast from the East
No co Ty - Trikk - gramy na luzie.
Cytując klasyka
Giń k...a szm..o, no giń ku..a
Cytując klasyka
Giń k...a szm..o, no giń ku..a
Taa tylko ;>4 karabiny pisze: Takie atrakcje tylko u mnie w wannie :)
Re DarkDruchii: Hmm no i ja i Paczus mamy wozy, ale moj pali jak smok, a Paczus sie boi o swoje cabrio, wiec szukamy frajera ktory nas zawiezie :-) Piszesz sie? ;P Ale owszem, samochodem. Krecimy ekipe do wozu na Slasku, ale cos slabo to wyglada na razie.
Re Karabin: Po takich szwabach to mozna jechac bez krepacji, ale najgorsze jest to ze litwini moga nas zrozumiec ;-) Inna sprawa ze to przeciez ludzka rzecz. Nie wierze ze oni sa genertycznie zaprojektowanymi kosmutami ktorzy nie bluzgaja przy zolnierzykach ;>
- 4 karabiny
- Beast from the East
Nie no Cosmo brechtam się. bo wypsną mi się taki tekst na ranczo jak graliśmy - dla fanu
- po 10k na stronę.
Ale chłopaki umawiamy się, że gramy dla fanu. Nie no oczywiście
Ze 2 godziny potem giń k...a, no giń dziw..o giń
Ale chłopaki umawiamy się, że gramy dla fanu. Nie no oczywiście
Ze 2 godziny potem giń k...a, no giń dziw..o giń