Open Lithuanian Championship 2009
Re: Open Lithuanian Championship 2009
Zuh chlopak :) Szkoda by bylo, bo ciekawy wyjazd sie szykowal :)
Link do ich forum podalem w pierwszym poscie
Też się wybieram do ichniejszego miasteczka wodnego, i czy turniej na 16 czy na 66 graczy to nie stanowi to AŻ TAKIEJ różnicy. Najwiekszy fun będzie pograć z obcokrajowcami, na tajne rozpy, pozwiedzać wilno, pobawic się i pofazować we wspolnym gronie. W ogóle do Wilna fajnei pojechać, a jak można przy tym rozegrać kilka ciekawych bitewek (a na pewno będą ciekawsze niż te które gramy co tydzień) to tym lepiej
Też się wybieram do ichniejszego miasteczka wodnego, i czy turniej na 16 czy na 66 graczy to nie stanowi to AŻ TAKIEJ różnicy. Najwiekszy fun będzie pograć z obcokrajowcami, na tajne rozpy, pozwiedzać wilno, pobawic się i pofazować we wspolnym gronie. W ogóle do Wilna fajnei pojechać, a jak można przy tym rozegrać kilka ciekawych bitewek (a na pewno będą ciekawsze niż te które gramy co tydzień) to tym lepiej
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
dokladnie. czytalem narzekania, ze niektorzy pojechali na DMP (300 graczy) i grali tylko z Warszawiakami .
pewnie jestem dziwny, ale zawsze jechalem na turnieje dla wyjazdu, nie dla samej gry.
pewnie jestem dziwny, ale zawsze jechalem na turnieje dla wyjazdu, nie dla samej gry.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Łoki doki. Dostałem właśnie info od Rudolfa. Z miejscem na granie nie ma problemu za sklepem mają pomieszczenie ok 300m2, zorganizują również blaty. Prosi natomiast o przywiezienie terenów, a to chyba nie będzie problem, jak chłopaki z Białego wezmą do samochodu pudło czy dwa. Zorganizują również najprawdopodobniej spanie po ludziach.
Natomiast Rudolf konkretnie pyta ile osób się wybiera (ponieważ wyjeżdża do Niemiec i wraca tydzień przed turniejem i ma stosunkowo mało czasu coby to ogarnąć).
Krótka piłka więc. Na chwilę obecną wiem, że jadę ja Karlee i 4 czarnuchów z Białego. Ktoś jeszcze?
Natomiast Rudolf konkretnie pyta ile osób się wybiera (ponieważ wyjeżdża do Niemiec i wraca tydzień przed turniejem i ma stosunkowo mało czasu coby to ogarnąć).
Krótka piłka więc. Na chwilę obecną wiem, że jadę ja Karlee i 4 czarnuchów z Białego. Ktoś jeszcze?
- 4 karabiny
- Beast from the East
Ale jak sami czy z kimś? Kielon właśnie do mnie pisał, jesteście u niego w bandzie?eliah91 pisze:Ja i Tutajec
- 4 karabiny
- Beast from the East
Hi Konrad,
Thanks for you message. I will be necessary to have the names and the races of the people who will join the 'show'. Than I can in a couple of weeks inform the people which races will be. After the 28th I expect armylists from everybody.
Kind regards,
Rudolf
Thanks for you message. I will be necessary to have the names and the races of the people who will join the 'show'. Than I can in a couple of weeks inform the people which races will be. After the 28th I expect armylists from everybody.
Kind regards,
Rudolf
Tylko transport musicie skombinowac i luz
Od nas:
1. Karlee
2. Czarny
3. Inferno
4. Zulus
5. Akadera
6. Dziewczę
7. Dziewczę
Lublin:
8. 4 Karabiny
9. Dziewczę
Wawa:
10. Tutaj
11. Norbi
12. Kierowca powyższych (kielon?)
Od nas:
1. Karlee
2. Czarny
3. Inferno
4. Zulus
5. Akadera
6. Dziewczę
7. Dziewczę
Lublin:
8. 4 Karabiny
9. Dziewczę
Wawa:
10. Tutaj
11. Norbi
12. Kierowca powyższych (kielon?)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- 4 karabiny
- Beast from the East
Kielonku kiedy będziecie wiedzieć na te 99%. I czy macie zamiar jechać w czwartek czy w piątek?Kielon pisze:Ze mną zapewne będzie jechał Team Nemezis.
Kotlet, Kalafior i Księciunio.
A może Manfreda uda się jeszcze przekonać.
ACHTUNG Team Nemezis!
Jedziecie do Wilna, czy nie, ha?
Jedziecie do Wilna, czy nie, ha?
Turniej skonczony ale dalej pijem,y w wilnie. Wytlumaczylem dla naszego wspanialego przyjaciela Zilvinasa ze Polska to sprite, a Litwa - pragnienie. Front Wschodni gora - Kaabin pierwszy, ja drugi, reszcie chlopakow zabraklo nieco sczescia, Karlee dostal maske od karabina, wiec niestety poza top 3. chociaz mu sie nalezalo. Kto nie byl, ten jest cipa i zjebal na maksa! Nie byc na turnieju na wschodzie europy -0 zycie zmarnowane. Ide pic, wiecej wrazen potem!
Największym wrogiem słonia jest smok.
Nie wiem czy wiecie, ale Karabinas od wczoraj jest oficjalnym mistrzem Litwy w WFB