MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Re: MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09

Post autor: Shino »

wrzucilibyscie liste zgloszonych jakos przed deadlinem zglaszania rozp :) bo nie wiem czy zgloszenie doszlo :)

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Post autor: kamelot »

dołączam się do tego co shino napisał
wrzućcie tą listę!
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

aktualizacja listy zgłoszonych - 2 post w temacie.

Proszę o zgłaszanie się nie na ostatnia chwile - lepiej oszacujemy ilosc potrzebnych bonusów-luksusów dla graczy, w pore zgłoszeni maja na nie większe szanse :)

Z ciekawych info - Leśnikowi udało się =D> wynegocjować przyzwoity układzik z allegro ktre zasponsoruje Wam ładną paczuszkę nagród.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

jeśli rozpiska, którą wysłałem była nielegalna według nowego balancing patcha, to mam wysłać jeszcze raz całe zgłoszenie czy wystarczy, że wyślę samą rozpiskę???
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

pytanie do 1 scenariusza...jesli mam 2 odzialy za tyle samo punktow ktore sa najdrozsze to lusuje czy wybieram ktory bedzie mial animozje?
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Było to już poruszane i losujesz po wystawieniu jednostek przed rozpoczęciem bitwy.

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

@kamelot - jesli wyslales, a nie ma na liscie, to znaczy ze nie wyslales ;) wyslij prosze jeszcze raz.

@semi - losujesz ktory ma animozje, przed rozpczeciem wystawiania.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

A mialo byc przed rozpoczeciem co by bylo weselej i bardziej losowo ;p

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

@szafa - zgłoszenie wraz z rozpiską wysłałem, jestem na liście w drugim poście ( nr. 14 ), ale sam doszedłem do tego, że moja rozpiska jest nielegalna
stąd moje pytanie czy mam wysłać całe zgłoszenie jeszcze raz, czy mam wysłać samą rozpiskę jeszcze raz, czy może rozpiska była sprawdzana i to ja się pomyliłem, a wszystko pięknie się mieści???

ps. czy skoro nie mam fanatyków w rozpisce i wymaga ich tylko jeden scenariusz, to mogę wystawić ich proxy albo po prostu zwykłe gobliny???

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Wysłałem Szafie PMke ale nie zmienił :P
macie źle wpisane moje ID (Daniel Gronowski) wpisaliście 1245 a powinno być 1254. W zgłoszeniu wysłałem wam dobrze :)

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

@kamelot - może wypadałoby napisać w PMce o głoszenie jakiego gracza chodzi :P?

@manfred - mam, zmieniłem, pojawi sie przy najbliższej aktualce listy.

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

@szafa - czytaj moje posty uważniej :wink: napisałem, że nr.14 na liście w drugim poście

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

a to przepraszam, moje przeoczenie :)

poprawiona wyślij na maila.

czy ktoś jadacy na turniej z wawy ma 1 miejsce do poznania w sobotę, lub spowrotem w niedzielę?

Awatar użytkownika
Szwentas
Masakrator

Post autor: Szwentas »

Ja mam chyba wolne miejsce w autku albo może i 2.
Obrazek

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

szwentas, pm ;)

Kolejna porcja zgłoszeń - vide drugi post.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

34 zgłoszenia jak na 5 dni do imprezy to trochę słabo..

czy ilość zgłoszeń jest odwrotnie proporcjonalna do liczby organizatorów :P
Jak dracona czy dmp robiły góa 2 osoby to było full, jak za mastera wziął się wreszcie jakiś klub to frekwencja mniejsza niz na lokalu, życie jest dziwne... :roll: :P
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Jeszcze do środy pewnie ze dwa zgłoszenia od JH wpłyną.:wink:

Mnie najbardziej odstrasza jednak brak darmowego noclegu. Tak wiem, ze temat był wałkowany, ale taka prawda.
Obrazek

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

To fakt - brak darmowego noclegu MOŻE nie musi być sporym minusem, nie załatwienie jakiegoś miejsca dla uczestników w pobliżu również. Jeden kumpel, gdybym go nie przymusił, z powodu konieczności załatwiania noclegu nie pojechałby wcale :roll: Ale dość narzekania - po pierwsze na bank sporo osób wyśle pod koniec terminu, po drugie temat, jak słusznie zauważyłeś, był wałkowany. Ja mam nocleg dzięki czujności Rzymka.
Rzymku - Kraków Ci dziękuje :wink:
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

A ja mam takie pytanie...
O ile dobrze pamiętam koszt wejściówki na turniej to jakieś 30zł który obejmuje też PGA.
Co jeśli ktoś w Poznaniu będzie wcześniej i będzie chciał cały piątek też spędzić na PGA i kupi bilet właśnie w piątek. Czy cena wejścia na turniej ulega wtedy zmianie?
Pozdro

Awatar użytkownika
Leśnik
Mudżahedin

Post autor: Leśnik »

DarkDruchii pisze:A ja mam takie pytanie...
O ile dobrze pamiętam koszt wejściówki na turniej to jakieś 30zł który obejmuje też PGA.
Co jeśli ktoś w Poznaniu będzie wcześniej i będzie chciał cały piątek też spędzić na PGA i kupi bilet właśnie w piątek. Czy cena wejścia na turniej ulega wtedy zmianie?
Pozdro
W piątek można wejść tylko na podstawie zaproszeń. Są one dla mediów, vipów itp. zwiedzający może wejść dopiero w sobotę o 10 (u nas już od 9).

Potwierdzam informację że głównym sponsorem będzie ALLEGRO. I szykują się naprawdę wypasione nagrody. Jak co roku będą wspaniałe placki przygotowane przez Malwinę. :)

Proszę się szybciej zgłaszać.

ODPOWIEDZ