MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09
Re: MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09
wrzucilibyscie liste zgloszonych jakos przed deadlinem zglaszania rozp
bo nie wiem czy zgloszenie doszlo 
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
aktualizacja listy zgłoszonych - 2 post w temacie.
Proszę o zgłaszanie się nie na ostatnia chwile - lepiej oszacujemy ilosc potrzebnych bonusów-luksusów dla graczy, w pore zgłoszeni maja na nie większe szanse
Z ciekawych info - Leśnikowi udało się
wynegocjować przyzwoity układzik z allegro ktre zasponsoruje Wam ładną paczuszkę nagród.
Proszę o zgłaszanie się nie na ostatnia chwile - lepiej oszacujemy ilosc potrzebnych bonusów-luksusów dla graczy, w pore zgłoszeni maja na nie większe szanse
Z ciekawych info - Leśnikowi udało się
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
jeśli rozpiska, którą wysłałem była nielegalna według nowego balancing patcha, to mam wysłać jeszcze raz całe zgłoszenie czy wystarczy, że wyślę samą rozpiskę???
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
@kamelot - jesli wyslales, a nie ma na liscie, to znaczy ze nie wyslales
wyslij prosze jeszcze raz.
@semi - losujesz ktory ma animozje, przed rozpczeciem wystawiania.
@semi - losujesz ktory ma animozje, przed rozpczeciem wystawiania.
@szafa - zgłoszenie wraz z rozpiską wysłałem, jestem na liście w drugim poście ( nr. 14 ), ale sam doszedłem do tego, że moja rozpiska jest nielegalna
stąd moje pytanie czy mam wysłać całe zgłoszenie jeszcze raz, czy mam wysłać samą rozpiskę jeszcze raz, czy może rozpiska była sprawdzana i to ja się pomyliłem, a wszystko pięknie się mieści???
ps. czy skoro nie mam fanatyków w rozpisce i wymaga ich tylko jeden scenariusz, to mogę wystawić ich proxy albo po prostu zwykłe gobliny???
stąd moje pytanie czy mam wysłać całe zgłoszenie jeszcze raz, czy mam wysłać samą rozpiskę jeszcze raz, czy może rozpiska była sprawdzana i to ja się pomyliłem, a wszystko pięknie się mieści???
ps. czy skoro nie mam fanatyków w rozpisce i wymaga ich tylko jeden scenariusz, to mogę wystawić ich proxy albo po prostu zwykłe gobliny???
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
@kamelot - może wypadałoby napisać w PMce o głoszenie jakiego gracza chodzi
?
@manfred - mam, zmieniłem, pojawi sie przy najbliższej aktualce listy.
@manfred - mam, zmieniłem, pojawi sie przy najbliższej aktualce listy.
@szafa - czytaj moje posty uważniej
napisałem, że nr.14 na liście w drugim poście
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
a to przepraszam, moje przeoczenie 
poprawiona wyślij na maila.
czy ktoś jadacy na turniej z wawy ma 1 miejsce do poznania w sobotę, lub spowrotem w niedzielę?
poprawiona wyślij na maila.
czy ktoś jadacy na turniej z wawy ma 1 miejsce do poznania w sobotę, lub spowrotem w niedzielę?
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
szwentas, pm 
Kolejna porcja zgłoszeń - vide drugi post.
Kolejna porcja zgłoszeń - vide drugi post.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
34 zgłoszenia jak na 5 dni do imprezy to trochę słabo..
czy ilość zgłoszeń jest odwrotnie proporcjonalna do liczby organizatorów
Jak dracona czy dmp robiły góa 2 osoby to było full, jak za mastera wziął się wreszcie jakiś klub to frekwencja mniejsza niz na lokalu, życie jest dziwne...

czy ilość zgłoszeń jest odwrotnie proporcjonalna do liczby organizatorów
Jak dracona czy dmp robiły góa 2 osoby to było full, jak za mastera wziął się wreszcie jakiś klub to frekwencja mniejsza niz na lokalu, życie jest dziwne...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

To fakt - brak darmowego noclegu MOŻE nie musi być sporym minusem, nie załatwienie jakiegoś miejsca dla uczestników w pobliżu również. Jeden kumpel, gdybym go nie przymusił, z powodu konieczności załatwiania noclegu nie pojechałby wcale
Ale dość narzekania - po pierwsze na bank sporo osób wyśle pod koniec terminu, po drugie temat, jak słusznie zauważyłeś, był wałkowany. Ja mam nocleg dzięki czujności Rzymka.
Rzymku - Kraków Ci dziękuje
Rzymku - Kraków Ci dziękuje
A ja mam takie pytanie...
O ile dobrze pamiętam koszt wejściówki na turniej to jakieś 30zł który obejmuje też PGA.
Co jeśli ktoś w Poznaniu będzie wcześniej i będzie chciał cały piątek też spędzić na PGA i kupi bilet właśnie w piątek. Czy cena wejścia na turniej ulega wtedy zmianie?
Pozdro
O ile dobrze pamiętam koszt wejściówki na turniej to jakieś 30zł który obejmuje też PGA.
Co jeśli ktoś w Poznaniu będzie wcześniej i będzie chciał cały piątek też spędzić na PGA i kupi bilet właśnie w piątek. Czy cena wejścia na turniej ulega wtedy zmianie?
Pozdro
W piątek można wejść tylko na podstawie zaproszeń. Są one dla mediów, vipów itp. zwiedzający może wejść dopiero w sobotę o 10 (u nas już od 9).DarkDruchii pisze:A ja mam takie pytanie...
Pozdro
Potwierdzam informację że głównym sponsorem będzie ALLEGRO. I szykują się naprawdę wypasione nagrody. Jak co roku będą wspaniałe placki przygotowane przez Malwinę.
Proszę się szybciej zgłaszać.