Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Skavenblight pisze:A jak ja mam się swoimi cyckami zająć? ;)
Nie no, pare sposobów jest...

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

raf pisze:
Skavenblight pisze:A jak ja mam się swoimi cyckami zająć? ;)
Nie no, pare sposobów jest...
Sama? To mnie nie kręci... :D

Wrrr i znów o cyckach. Zróbcie sobie jakieś postanowienie noworoczne i przestańcie!

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Zróbcie sobie jakieś postanowienie noworoczne i przestańcie!
No to mają jeszcze pare miesięcy ;)

Mi się przypomniała sytuacja sprzed lat z czasów mojego LO. Robilismy w szkole turnieje (to była 5 edycja) kilkuosobowe systemem pucharowym na dodatek :) Z kumplem namówiliśmy koleżankę, żeby dla jaj wzięła udział. Na dzień przed turniejem zrobiliśmy jej wykład z zasad - zapisała parę kartek z których potem korzystała w czasie gry :P Dałem jej połowę swojej armii i zagrała. Na początek trafiła jakiegos typa od skavenów (który grał ze 2 lata) i go pojechała na mega fartownych rzutach (i lekkich wałach :lol: ). Np w pierwszej turze wycelowała z doom divera w coś tam, fartownie zniosło i spanikowało kloc plague monków z bohaterem. I takie tam :)
Drugiej fazy turnieju już nie przeszła (bo trafiła na tego mojego kolegę, a on wygrał całość) ale i tak była dumna, my zadowoleni, a koleś od szczurów... hehehe ;)

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Skavenblight pisze: Wrrr i znów o cyckach. Zróbcie sobie jakieś postanowienie noworoczne i przestańcie!
przeczytaj swoja sygnature.. ; p

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

TruePunk pisze:
Skavenblight pisze: Wrrr i znów o cyckach. Zróbcie sobie jakieś postanowienie noworoczne i przestańcie!
przeczytaj swoja sygnature.. ; p
Ale tam nic o cyckach nie ma! :D

Poza tym to optymistyczne, że jestem tak wszechstronna ;) jakby jeszcze dodać hobby, które pominęłam... łuhuhu, zebrałoby się trochę! ale akurat dialog jest autentyczny, więc nic nie dodawałam.

Awatar użytkownika
Thor
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Thor »

Ciesz się. Być może jest to ostatnia Twoja wygrana z nią, bo kiedy zacznie grać... Twisted Evil
No właśnie, mam pytanie do szczęściarzy posiadających grające kobiety. Kto częściej wygrywa i czy bywacie "miłosierni"? Jeśli nie, to czy byliście kiedyś?
Mam to szczęście i musze powiedzieć że jest "ostro" bez pardonu i litości no chyba że po grze w tedy pocieszmy zwyciężonych. A jak gramy w planszóweczki to moja żona jest pierwsza do tworzenia koalicji przeciw mnie :P

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Moja żona się kiedyś popłakała jak jej genka zabiłem.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Nie jest sama - ja się popłakałem jak koleś któremu tłumaczyłem zasady gry podczas tej gry pokonał mnie masakrą w II turze...

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Ja w Mordheim zaczynałam od jakichś strasznie napakowanych rozpisek :shock: w ogóle wszystko było niezgodne z fluffem i śmieszne, bo ja miałam krasnoludy, które wynajęły Feliksa i Gotreka [w sumie nic złego, tylko że Felix i Gotrek jeszcze wtedy nawet nie żyli, bo to trochę nie ich czasy...], krasnoludy były przez to bardzo mało liczne, a naprzeciwko mnie... stanęli lizardmeni :lol: którzy oczywiście mieli poważny powód, by przybyć do Miasta Potępionych.
Oczywiście z Feliksem i Gotrekiem rozgromienie jakiejkolwiek bandy z dużym potworem [albo bez] nie stanowi najmniejszego problemu, ale walka była uczciwa. Potem grałam już bez "takich", niestety albo stety mam dużo większe szczęście w kościach...
Szczęście zostało do dziś, a do tego doszło jeszcze doświadczenie - jak się z kimś tyle gra, to się wie, co on zrobi w następnej turze i później. Dlatego jeśli ktoś zechce nas na turnieju zmusić do gry, musi zapomnieć o limicie czasu :D

Ja się chyba nie popłakałam nigdy... ale wkurzam się czasem. Ale to chyba się każdemu zdarza w wyjątkowo "wrednych" sytuacjach.

Awatar użytkownika
Skav
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Skav »

ja sie poplakalem na sylwestra po vodce piwie szampanie vodce piwie piwie gdy spadlo mi piwo i sie rozbilo ! :D :? :cry: :wink:

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Ja sie dzis prawie poplakalem jak na turnieju ktos rzucil 'rozbilo sie w drobny mak' i myslalem ze chodzi o butelki z piwem. na szczescie okazalo sie ze to tylko zolnierzyk sie rozpadl ^^

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

E tam, ja się dzisiaj porzygałem po zawodach :P. Pierwszy raz w życiu tak mnie ścięło.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Albo sex albo picie :) Popłakać się mozna :P

Awatar użytkownika
Ermidius
Wałkarz

Post autor: Ermidius »

lol temat o cyckach , figurkach , babach wymiocinach i placzu lol... naprawde niezwkly :D

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

A ja ciągle mam wyrzuty sumienia, że autor najlepszego od dawna tematu dostał bana za zakładanie głupich tematów :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mastema »

A ja ciągle mam wyrzuty sumienia, że autor najlepszego od dawna tematu dostał bana za zakładanie głupich tematów Wink Laughing
cóż, ale ten temat nie zapowiadał się aż tak niezwykle autorowi udało się wkur.. zdenerwować wielu użytkowników. :) Więc można wypić za autora, można za niego później zwymiotować, ale nie dopuszczać na fora :P [/img]
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Ten temat przekonał mnie, że GW powinno wydawać jeszcze magazyn na granicy bitewniaków i Bravo :D [chodzi o dział "trudne pytania"]. Ewentualnie kilka gołych bab w WD dla dodania smaczku.

Niech ktoś policzy, ile razy padło słowo "cycki"...

Awatar użytkownika
Ermidius
Wałkarz

Post autor: Ermidius »

jakeis 10 razy ;]

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Szukaj -> cycki -> pokaż wyniki jako posty.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:Szukaj -> cycki -> pokaż wyniki jako posty.
Ale to bez deklinacji :D

Zablokowany