Dokładnie mućka przesadzasz.Narazie wszystkie armie idą ku temu aby każda jednostka była przydatna,niesądze aby w tym względzie coś się zmieniło,generalnie imperialiści,zieloni,bezkolanowcy czy leśni kożystają z figór z poprzednich edycji,no może wyjątkiem jest hellblaster,no i fakt że będzie troche więcej orków niż goblinów.
Co to są kocurki?! Jesli chodzi o handmaidens vel kicie to rzeczywiście są ok ale pakiet 30 sztuk kosztuje 700 tyle co trzy szwadrony ciężkiej jazdy imperium często je wystawiasz?
Tak czytam sobie ten temat i aż mnie oczy bolą Ludzie co wy robicie za błędy ortograficzne... a już chyba szczytem jest słowo : figór , nie wspominając: muj
To taka moja uwaga. Jeżeli nie pasuje to do tematu to Kosa usuń
powiedzmy, że niech zostanie, w sumie warto dbać o swą ortografię, ja święty nie jestem, literówki mi się zdarzają nader często, lecz to wina 8 letniej klawiatury . Sprawdzać i poprawiać błędów nie będe ...
a kocurki to po prostu White Lionsi
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.
Kocurki to ja bym takie sobie powiedział,6+ sejva,t3 i last stricke,nie,nie plewność,szarża skinków,goblinów,skavenów może okazać się tragiczna dla tej elitarnej jednostki tragiczna.
Niglar,my tu mówimy o bitwach na mniej lub więcej 2k(na turnieje co brać) a nie coś mniejwięcej 40k(nie każdy ma na to kasy tyle),30 hadiemanek,wystaw to na turnieju kiedyś to zobaczysz minę przeciwnika.
ja też - w kilka miechów można tyle posklejać, pomalować i polubić, że szkoda psuć sobie zabawę metalowe figurki, jeśli nie dadzą się polubić, zawsze potem można w drugi obieg puścić z plastikami trochę gorzej ale cztery miesiące?! tyle to ja malowałem moich Phoenix Guardów http://www.coolminiornot.com/41144
a wystawiłem ich dotąd chyba ze trzy razy...