Co kupić najlepiej na początek
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Dokładnie mućka przesadzasz.Narazie wszystkie armie idą ku temu aby każda jednostka była przydatna,niesądze aby w tym względzie coś się zmieniło,generalnie imperialiści,zieloni,bezkolanowcy czy leśni kożystają z figór z poprzednich edycji,no może wyjątkiem jest hellblaster,no i fakt że będzie troche więcej orków niż goblinów.
HandMaidens Guard, Phoenix Guard, White Lions, Lothern Sea Guard... - zajebiście przydatne...
kocuram ijeszcze da się pograć, nie są aż tak żli
Co to są kocurki?! Jesli chodzi o handmaidens vel kicie to rzeczywiście są ok ale pakiet 30 sztuk kosztuje 700 tyle co trzy szwadrony ciężkiej jazdy imperium często je wystawiasz?
Tak czytam sobie ten temat i aż mnie oczy bolą Ludzie co wy robicie za błędy ortograficzne... a już chyba szczytem jest słowo : figór , nie wspominając: muj
To taka moja uwaga. Jeżeli nie pasuje to do tematu to Kosa usuń
To taka moja uwaga. Jeżeli nie pasuje to do tematu to Kosa usuń
powiedzmy, że niech zostanie, w sumie warto dbać o swą ortografię, ja święty nie jestem, literówki mi się zdarzają nader często, lecz to wina 8 letniej klawiatury . Sprawdzać i poprawiać błędów nie będe ...
a kocurki to po prostu White Lionsi
a kocurki to po prostu White Lionsi
a... Lionsi, to bym nie pomyślał
@Rogaś: z eltharin bardzo trudno przestawić się na ludzki stąd te "lódziki kożystają z figórki" - daj pożyć please
@Rogaś: z eltharin bardzo trudno przestawić się na ludzki stąd te "lódziki kożystają z figórki" - daj pożyć please
Kocurki to ja bym takie sobie powiedział,6+ sejva,t3 i last stricke,nie,nie plewność,szarża skinków,goblinów,skavenów może okazać się tragiczna dla tej elitarnej jednostki tragiczna.
Niglar,my tu mówimy o bitwach na mniej lub więcej 2k(na turnieje co brać) a nie coś mniejwięcej 40k(nie każdy ma na to kasy tyle),30 hadiemanek,wystaw to na turnieju kiedyś to zobaczysz minę przeciwnika.
Niglar,my tu mówimy o bitwach na mniej lub więcej 2k(na turnieje co brać) a nie coś mniejwięcej 40k(nie każdy ma na to kasy tyle),30 hadiemanek,wystaw to na turnieju kiedyś to zobaczysz minę przeciwnika.
myśle, że nie warto
ja też - w kilka miechów można tyle posklejać, pomalować i polubić, że szkoda psuć sobie zabawę metalowe figurki, jeśli nie dadzą się polubić, zawsze potem można w drugi obieg puścić z plastikami trochę gorzej ale cztery miesiące?! tyle to ja malowałem moich Phoenix Guardów
http://www.coolminiornot.com/41144
a wystawiłem ich dotąd chyba ze trzy razy...
http://www.coolminiornot.com/41144
a wystawiłem ich dotąd chyba ze trzy razy...
zdecydowałem sie że kupie:
2 boxy silverów
comandera na koniku
maga na koniku
2 bolce
(i może jak kasy wystarczy rydwan)
puźniej dokupie:
drugi rydwan
swordmasterów
princeski
drugiego maga(niewiem czy na koniu czy nie)
jeszcze puźniej
smoczka
wiencej swordmasterów
2 orly
i moze princeski
2 boxy silverów
comandera na koniku
maga na koniku
2 bolce
(i może jak kasy wystarczy rydwan)
puźniej dokupie:
drugi rydwan
swordmasterów
princeski
drugiego maga(niewiem czy na koniu czy nie)
jeszcze puźniej
smoczka
wiencej swordmasterów
2 orly
i moze princeski
dobry wybór zakupów, jednak tam obok tego maga na koniu na poczatku wepchnij jeszcze amga pieszego, potrzebni CI bedą dwaj