![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
a jako ze to 100 strony to zaraz Kosa powinien utworzyć temat "Rozpiski elfów 2.0"
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
tamten jest do linków do głównego działu rozpisek.. tutaj na bieżąco dajemy i komentujemy wersję robocze.. dlatego taki duży temat powstałKokesz pisze:Chciałbym zauważyć, że na tym forum jest jeszcze jeden przyklejony temat o rozpiskach.
Każdy pochodzący z magicznego przedmiotu lub demonicznego giftu/ikony boundAsassello pisze:Czarek,
obecnie na BPR mam 11 PD.. nie wrzucę już maga z boundem, bo to kolejne 2 PD :/
jednorazowe boundy też się liczą do limitów... - właśnie z tych powodów, które wymieniłeś
kurde.. albo źle czytałem albo się coś zmieniło od kiedy to przeglądałem.. w takim razie kombinuje z tą magią dalejAldean pisze:Każdy pochodzący z magicznego przedmiotu lub demonicznego giftu/ikony boundAsassello pisze:Czarek,
jednorazowe boundy też się liczą do limitów... - właśnie z tych powodów, które wymieniłeś
spell (za wyjątkiem bound spelli jednorazowego użytku) liczy się jako dodatkowa
kość. Limitu nie obniżają bound spelle pochodzące z jednostek (np. treeman, corpse
cart).
kolejny 1poziomowy mag z ring of corin, rzuci sobie z 2 kostek fireballa, wiec nie jest az tak do konca niepozyteczny.Asassello pisze:kurde.. albo źle czytałem albo się coś zmieniło od kiedy to przeglądałem.. w takim razie kombinuje z tą magią dalejAldean pisze:Każdy pochodzący z magicznego przedmiotu lub demonicznego giftu/ikony boundAsassello pisze:Czarek,
spell (za wyjątkiem bound spelli jednorazowego użytku) liczy się jako dodatkowa
kość. Limitu nie obniżają bound spelle pochodzące z jednostek (np. treeman, corpse
cart).
dzięki.
dlatego osobiscie wydaje mi sie ze grając na magii lepiej jest grac na piechocie a nie na kawalerii. Zyskuje sie wtedy miejsce do trzymania magów. 7 w rzędzie, a wiec przy szarzy wroga tylko jeden model bedzie sie stykal z magiem. wtedy 1 WL lub SM bije po tym modelu co sie styka corner to corner z magiem i mamy maga uratowanego. w teorii;]Asassello pisze:ale tutaj problemem staje się to ze on kosztuje kolejne 120 pkt.. czyli muszę wywalić jeden oddział oraz mieć miejsce na trzymanie tego maga. w ten sposób liczba oddziałów, które mogą realnie walczyć szybko spada.
pomyśle.. upchać da rade.. zmniejszając liczebność oddziałów do 8,10,10.Aldean pisze:10 cali ruchu to nie jest az taka strata moblilności.
ja gram na arcy tez, ale ja nie rezygnuje z dwoch piątek ellyrianow. powinienes je gdzies upchnąc.
Zasłyszane z relacji turniejowej:Aldean pisze:BoH jak zwykle sie spisal
true;] ale jak czytałes gralem na przeciw hotekowi. i remis sie udal;]Furion pisze:Zasłyszane z relacji turniejowej:Aldean pisze:BoH jak zwykle sie spisal
1 bitwa. Wygrałem, miałem kuźnie i było pozamiatane.
2 bitwa. Wygrałem, miałem kuźnie i było pozamiatane.
3 bitwa. Nie miałem kuźni jaaaaaa jaki pech omg. przegrałem przez pecha
Bardzo prawdziwe imho
pozdrawiam
FUrion