Zbroja?!

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Zbroja?!

Post autor: bem »

Kolejne podejście do WoCh i kolejny problem ze zbroją. Moje pytanie: czy macie jakieś proste sposoby/skomplikowane sposoby/patenty na zrobienie estetycznej zbroi, która nie będzie się błyszczeć jak... no właśnie :< Od razu mówię, że próby z boltgun metal i washem mi nie wychodzą/nie pasują/są paskudne.

Help!
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

bem pisze:Od razu mówię, że próby z boltgun metal i washem...
no to faktycznie jest problem :?

może spróbuj malować bez metalików. w zależności jakiego boga jednostki malujesz możesz malować zbroje na czerwono (blood red+ scorched brown -> rozjaśnienia z coraz większą ilością blood red -> czarny wash na calość), zgnilozielono (Catachan Green -> rozjaśnienia Catachan Green+ Bleached Bone -> brązowy/czarny wash) itp. a jak masz bez marka to na czarno+ rozjaśnienia.

Albo jak umiesz to NMM.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Mam czerwony płaszcz i kropierz, więc kolejna czerwień odpada. Spróbuję czarną zbroję, chociaż szczerze mówiąc narzekam na monotonię :/ zamieszczę fotki przy skończonej pracy i może mi coś jeszcze doradzicie.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
odein
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: odein »

mozesz sprobowac dodac do koloru kapke metaliku

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Mógłbyś zrobić ciemnobrązowe/czarne płaszcze, czerwone wszystko + złote i stalowe metaliki. Czerwony powinien być ciemny po środku i ostro jasny z brzegu. Wtedy nie będzie mowy o monotonii. Żelazo zalecam ciemne, będzie wyglądało straszliwie.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

ODPOWIEDZ