A jak kogoś naprawdę tykają żarty z gazowania żydów, hitlera, jezusa czy czegokolwiek, to naprawdę nie wiem po co tak wrażliwa osoba włazi do tego tematu. It does not make any fucking sense, me thinks.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jeszcze raz mi wsiądziesz na datę urodzin, to będzie permahardban bez kolejnych ostrzeżeń.Kalesoner pisze:Kurcze, nie wiem dlaczego ale szczególnie śmieszy mnie data 11 września.![]()
No i jeszcze:Zbyslaw pisze:Z innej beczki:
http://www.weebls-stuff.com/toons/Amazing+Horse/
Radzę obejrzeć cały blog
Zajebiste
Spokojnie da się to zjeść.Wojtku pisze:wystarczająco niesmaczne?
Tomek po prostu zrozumiał w te urodziny (25te dla tych którzy nie wiedzą), że ma bliżej niż dalejKalesoner pisze:Data urodzin na ogół składa się też z rocznika.
Mi chodziło o 2001 rok.
Poza tym daj sobie siana, w ogóle mi o Ciebie nie chodziło.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Data urodzenia składa się z rocznika. A "urodziny" to coroczna uroczystość, znaczy roku się nie podaje, bo jest co rok.Kalesoner pisze:Data urodzin na ogół składa się też z rocznika.
Mi chodziło o 2001 rok.
Jezu, już sobie brutalnie zażartować w temacie "niepoprawne rozluźnianie pośladów" nie możnaKalesoner pisze:Poza tym daj sobie siana, w ogóle mi o Ciebie nie chodziło.
Chyba jeden z lepszych motywów jakie stamtąd widziałem :dTomash pisze: Spokojnie, to nie 4chan gdzie bana można zebrać za preferowanie mleka tradycyjnego nad czekoladowe![]()
Swego czasu jak mój tata pracował jako ochroniarz też woził siekierethurion pisze:poza tym ze Jerzy wozi w bagażniku siekiere to wszystko wydaje sie byc okHanabishi pisze: Czy ktos widzi tu cos dziwnego............?
You got something against 4chan, sir???? >.>Tomash pisze:Spokojnie, to nie 4chan gdzie bana można zebrać za preferowanie mleka tradycyjnego nad czekoladowe